Storbrand i Snoghøj: Fynsk tagdækker-firma efterforskes

- En dybt ulykkelig situation, siger direktøren for tagdækker-virksomheden fra Odense efter onsdagens brand i Snoghøj. Ifølge politiet er branden formentlig opstået som følge af arbejdet med at lægge tagpap. Foto: Peter Leth-Larsen

Storbrand i Snoghøj: Fynsk tagdækker-firma efterforskes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tagdækkerfirma fra Odense havde opgaven med at lægge tagpap på industribygning, som onsdag brændte ned i Fredericia. - Det er en dybt ulykkelig situation, siger direktør, som forventer et langt forløb i forhold til forsikringssagen.

Det var to medarbejdere fra Nr. Lyndelse Tagdækning A/S, som var ved at lægge tagpap på en nyopført industribygning på Vesterballevej i Snoghøj, da den meget kraftige brand brød ud onsdag. Branden skabte problemer langt omkring - blandt andet i Middelfart - fordi man frygtede, at røgen var giftig. Hele bygningen nedbrændte.

Ifølge politiet opstod branden formentlig som følge af tagpap-arbejdet, og direktør Jens Møller Jensen betegner det som en "dybt ulykkelig situation".

- Jeg kan ikke sige noget om, hvordan det er opstået. Vi er i en opklarende fase, siger direktøren for virksomheden, som har adresse i Odense S.

Det sker i løbet af tre-fire timer, så er bygningen jo faktisk væk. Det er usædvanligt hurtigt.
Direktør Jens Møller Jensen

Ansatte slap uskadt

Han oplyser, at to medarbejdere fra virksomheden var i gang med at udføre opgaven på taget af den nyopførte industribygning i Snoghøj onsdag morgen. De kom hurtigt i sikkerhed, da ilden fik fat.

- Det var med at komme ned ad taget, så der ikke skete noget med folkene. Og heldigvis skete der ikke noget med nogen derovre, siger Jens Møller Jensen.

Der var en stærk blæst onsdag morgen, men Jens Møller Jensen kan ikke svare på, hvordan vinden spillede ind på episoden.

- Politiet har været inde over, og folkene er blevet afhørt og har fortalt om deres oplevelse af tingene. Der står den egentlig nu, siger direktøren

Langsigtet sag

Har I forsikring, der dækker skaderne?

- Vi har en forsikring, selvfølgelig har vi det. Men hvad det hele ender op i, kan jeg ikke svare på. Det er en lidt langsigtet sag, som jeg ser den. Vi må vente og se, hvilken vej den bærer, siger direktøren, der ikke kan udtale sig nærmere om, hvilken forsikring der skal dække.

Er det et af den slags uheld, man ikke kan gardere sig imod?

- Jeg ved ikke, om vi kan gardere os imod det. Nu sker uheldet. Så er det sådan, det er. Vi kan ikke gøre fra eller til. Det er bare ærgerligt, at det sker. Uanset, hvor det var henne. Vi er dybt ulykkelige over det. Det må jeg sige, siger Jens Møller Jensen.

Han fortæller, at medarbejderne er chokerede. De har ingen fysiske men, men de har ifølge direktøren fået hjælp til at tale om episoden.

Storbrand i Snoghøj: Fynsk tagdækker-firma efterforskes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce