Se vinderne her: De har tidligere vundet Bland dig Prisen

John Kaspersen fra Nørre Aaby fik Bland Dig prisen til sidste års Det Fynske Folkemøde. Arkivfoto: Vibeke Volder

Se vinderne her: De har tidligere vundet Bland dig Prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks vindere er allerede blevet tildelt Bland dig Prisen for at blande sig i lokalsamfundet, siden Fyens Stiftstidende afholdt det første Det Fynske Folkemøde i 2013. Se hvem de er herunder.

2018: John Kaspersen
John Kaspersen fra Nørre Aaby fik Bland dig Prisen i 2018. Arkivfoto: Vibeke Volder

John Kaspersen står blandt andet bag begivenheden Nørre Aaby i bevægelse, der finder sted hvert år den første lørdag i juni i Tusindårslegeparken i Nørre Aaby. Han vandt Bland dig Prisen 2018 for sit store engagement i lokalområdet og for at sætte ting i gang.

2017: Susan Dam Andersen
Formand for Gro Odense Byhaver,Susan Dam Andersen, modtog Bland Dig Prisen 2017. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Formand for Gro Odense Byhaver, Susan Dam Andersen, modtog Bland dig Prisen 2017 for sit grønne engagement for urbane fælleshaver og andre grønne initiativer som Halmhuset på Flakhaven.

2016: Veflinge Lektiecafé
Arkivfoto: Michael Bager

I Veflinge kastede lokale borgere sig ind i kampen for at tage imod de flygtninge fra Syrien, som er blevet sendt til byen, og den store indsats de lagde i dette gjorde, at de blev vinder af Bland dig Prisen i 2016.

2015: Oprør fra Udkanten
Arkivfoto: Yilmaz Polat

Initiativtagerne bag Oprør fra Udkanten, Viggo Mortensen og Finn Slumstrup, blev nomineret til Bland dig Prisen for deres store arbejde med at få Ærø på nationens dagsorden. På bare et år voksede bevægelsen til et landsdækkende netværk med flere end 500 medlemmer.

2014: Aktionsgruppen Allested-Vejle
Arkivfoto

Borgerne i Allested-Vejle stod over for at skulle miste deres folkeskole, hvis kommunen gennemførte de varslede spareplaner. Det ville borgerne ikke finde sig i. De nedsatte en borgergruppe på 15 mand, der samlede ind til markedsføring for byen for at skaffe tilflyttere, og det fik dem nomineret til Bland dig Prisen, som de vandt.

2013: Busbanden fra Morud
Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Busbanden fra Morud blev de første vindere af Bland dig Prisen. De kæmpede for, at den lokale offentlige transport stadig var et godt tilbud til borgerne i Morud.

Se vinderne her: De har tidligere vundet Bland dig Prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce