Så mange har delt gode liv i din kommune: 800 fynboer strømmet til inspirationsmøder

Fællessangen har lydt til alle Det Gode Liv-møderne. Foto: Michael Bager

Så mange har delt gode liv i din kommune: 800 fynboer strømmet til inspirationsmøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle er inviteret til åbent hus 21. februar, når Fyens Stiftstidende fejrer det gode liv. Allerede nu har interessen for at blive inspireret til livets anden halvdel været stor. Få overblikket

Fynboerne er det seneste halve år strømmet til arrangementer over hele øen for at blive inspireret til et godt seniorliv. Møderne har været kulmination på forskellige temaer, som Fyens Stiftstidendes lokalredaktioner har sat fokus på. Værdien af at deltage i fællesskaber har været den røde tråd, og mange steder er nye forbindelser knyttet.

Nu runder avisen Det Gode Liv-kampagnen af ved at invitere til åbent hus i mediehuset på Banegårdspladsen i Odense torsdag 21. februar fra 17-18.30. Her kan alle få en gratis bog med en række fynboers opskrifter til det gode seniorliv. Samtidig er det muligt at møde flere af de medvirkende i bogen.

Se herunder, hvordan Det Gode Liv har sat sit præg i din kommune:

Odense: Møde mellem generationer
Foto: Michael Bager

Hvordan kan generationerne få større glæde af hinanden? Det har Odense-redaktionen sat fokus på, og til det afsluttende inspirationsmøde optrådte et til lejligheden sammensat børne- og seniorkor. Desuden quizzede de 80 fremmødte på viden om generationerne.

Nordfyn: Det gode liv på landet
Foto: Sugi Thiru

Hvad skal til for, at man i en fremskreden alder kan bo i en af de nordfynske landsbyer? Det blev debatteret, da lokalredaktionen, Ældre Sagen og Seniorrådet inviterede til inspirationsmøde med 80 deltagere.

Assens: Nye fællesskaber
Foto: Kim Rune

Cirka 200 deltog i fællesskabsdag på Hotellet i Glamsbjerg. Forskellige foreninger viste sig frem, og der blev knyttet nye forbindelser og holdt muntert foredrag om værdien af fællesskaber. Alt sammen i forsøget på at imødegå ensomhed.

Middelfart: Flere motionister
Foto: Peter Leth-Larsen

I samarbejde med foreningen Motion i Dagtimerne havde Middelfart-redaktionen som mål at få flere til at dyrke motion. 90 fik rørt kroppen til et stort arrangement, og nu vælter det ind med nye motionister. Indtil videre er kommet 40 nye brugere af motionstilbuddet i Strib.

Kerteminde: Flere frivillige
Foto: Michael Bager

De frivillige spiller en vigtig rolle for at skabe gode liv mellem mennesker. Kerteminde-redaktionen satte sig for i samarbejde med en række foreninger at skaffe flere frivillige, og det lykkedes til et stort frivilligheds-arrangement med 80 deltagere.

Nyborg: Nye bofæller
Foto: Nils Svalebøg

Alle stole var besat i fælleshuset i seniorbofællesskabet Færgelejet i Nyborg, da lokalredaktionen inviterede til møde om, hvad det vil sige at bo i et seniorbofællesskab. Og hvordan der kan skabes flere bofællesskaber for at imødekomme den store interesse?

Faaborg-Midtfyn: Klar til sporskifte

Redaktionen i Faaborg-Midtfyn inviterede til inspirationsmøder i Faaborg og Aarslev. De sammenlagt 180 deltagere fik gode råd til at skifte spor sent i arbejdslivet og opsøge nye fællesskaber efter arbejdslivet.

Hjælp fra tænketanken
Foto: Michael Bager

I jagten på det gode seniorliv har Fyens Stiftstidende allieret sig med en tænketank med 64 livseksperter fra hele Fyn. De har på møder i mediehuset delt ud af deres egne gode liv og har inspireret journalisterne bag et halvt års artikler.

Se mere om tænketanken og læs de mange artikler på fyens.dk/detgodeliv.

Så mange har delt gode liv i din kommune: 800 fynboer strømmet til inspirationsmøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce