Ros fra triatlon-forbund til VM i multisport

Helle Frederiksen var en af dem, der kunne juble i Kongens Have i Odense som ny verdensmester i langdistance-triatlon til VM i multisport. Arrangementet høster store roser både fra det danske og internationale triatlonforbund. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Ros fra triatlon-forbund til VM i multisport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både det danske og det internationale triatlon-forbund havde pæne ord til arrangørerne af VM i multisport, som fra 6. til 14. juli har fundet sted i Svendborg, Middelfart og Odense - og med cykelrute til Nordfyn.

Mere end 3000 atleter har den seneste tid konkurreret i fem discipliner under VM i multisport, og arrangementet høster ros fra såvel det danske som det internationale triatlon-forbund.

- Ni virkelig intense dage med sporten vist frem fra dens bedste side. En stor fejring, som alle kan være glade for ved dette storslåede event, lyder det fra Marisol Casado, præsident for Det Internationale Triatlon Forbund.

Og formand Mads Freund fra Dansk Triatlon Forbund, stemmer i med ordene:

- Jeg er ikke bare stolt af arrangementet, jeg er meget stolt af arrangementet. Jeg synes, at det i nærmest alle tilfælde er gået bedre, end man overhovedet havde kunnet forvente, udtaler han og uddyber:

- For det første har organisationen fungeret rigtig godt. De frivillige, folkene fra byerne, de organiserende komitéer og hele organisationen har været på dupperne fra dag ét. Og så er de gået fra at levere et godt stykke arbejde i starten til at levere et suverænt stykke arbejde i slutningen af festivalen.

Formanden glæder sig også over to danske verdensmestre i form af Andreas Schilling og Helle Frederiksen samt en række andre medaljer og placeringer til de danske atleter.

VM i multisport har præget byen de seneste ni dage. Det har givet en del brok fra borgere, der havde svært ved at komme rundt i byen, men arrangørerne får lutter ros af både det danske og det internationale triatlonforbund.
Foto Birgitte Carol Heiberg
VM i multisport har præget byen de seneste ni dage. Det har givet en del brok fra borgere, der havde svært ved at komme rundt i byen, men arrangørerne får lutter ros af både det danske og det internationale triatlonforbund. Foto Birgitte Carol Heiberg

- Rejser hjem som ambassadører

Også Venstres by- og kulturrådmand i Odense Jane Jegind roser håndteringen af arrangementet, som hun mener, har skaffet ambassadører for Fyn:

- De sidste ni dage har vi sammen med Sport Event Denmark og Dansk Triatlon Forbund skabt rammerne om kåringen af ikke mindre end 197 verdensmestre på tre helt unikke destinationer i Odense, Svendborg og Middelfart. Vi er stolte over, at hele Fyn har været med til at give de mere end 3000 atleter og deres familier og hjælpere forskelligartede oplevelser ved kysten, i storbyen og ikke mindst på cykelruterne, så de nu kan rejse hjem som gode ambassadører for Fyn.

De mange deltagerere har konkurreret i disciplinerne duatlon, aquatlon, aquabike, cross triatlon og langdistance triatlon.

Ros fra triatlon-forbund til VM i multisport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce