Prognose: Ferietrafikken begynder i næste weekend

Arkivfoto: Benny Grarup

Prognose: Ferietrafikken begynder i næste weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I næste weekend starter skolernes sommerferie. Det samme gør en af årets travleste rejseweekender, og det kan give tæt trafik og kødannelse flere steder på de hjemlige veje, lyder det fra Vejdirektoratet.

I den kommende weekend starter skolernes sommerferie, og en af årets travleste rejseweekender på de hjemlige veje begynder.

Derfor bør både pendlere og ferietrafikanter være opmærksomme på, at der - allerede fra fredag eftermiddag - kan være ekstra tæt trafik og risiko for små kødannelse på de danske veje - særligt på motorvejene omkring landets største byer, lyder prognosen i en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet.

Trafikken vil især bevæge sig på tværs af landet fra Sjælland mod Jylland via Fyn og Sjællands Odde samt sydover mod Tyskland.

Pres på den Ny Lillebæltsbro

Vejdirektoratet forventer, at trafikken bliver mest presset på lørdag den 30. juni, hvor trafikanter må indstille sig på tæt trafik og risiko for kø flere steder. Når man kigger længere frem, er det især på lørdage i løbet af sommerferien, at der vil være risiko for tæt trafik - især på den vestlige del af Fynske Motorvej, på Vestmotorvejen og henover Storebælt samt på E45 til og fra den tyske grænse.

Derudover skal trafikanterne være opmærksomme på, at den Gl. Lillebæltsbro er lukket indtil midten af oktober på grund af reparationsarbejde.

Derfor skal man køre ad den Ny Lillebæltsbro, hvis man skal mellem Fyn og Jylland, og det kan give længere rejsetid, da alle er nødt til at køre den samme vej.

Læs Vejdirektoratets forventerninger til sommertrafikken her.

Prognose: Ferietrafikken begynder i næste weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce