Overfaldt dreng med urin: Drenge skal blive bag tremmer

De seks drenge, der er sigtet for overfaldet 20. juli, er varetægtsfængslet yderligere fire uger. Arkivfoto: Michael Bager

Overfaldt dreng med urin: Drenge skal blive bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De seks drenge, der er sigtet for overfaldet på en 15-årig dreng i juli, er alle blevet varetægtsfængslet i yderligere fire uger af hensyn til efterforskningen.

Seks drenge fra Odense sidder varetægtsfængslet for i juli at have overfaldet en 15-årig dreng i området omkring Abildgårdskolen, hvor de skulle have tævet offeret og hældt urin på ham. De seks sigtede har alle siddet varetægtsfængslet i omkring fire uger, men varetægtsfængslingen er nu for alles vedkommende blevet forlænget med fire uger, fortæller anklager ved Fyns Politi Rasmus Maar Hansen.

- Det skyldes, at vi mener, at mistankegrundlaget stadig er stærkt nok. For dem alle gælder den fortsatte varetægtsfængsling, at der er risiko for, at de kan påvirke den fortsatte efterforskning. Og ved to af dem er det også på grund af risikoen for, at de på fri fod vil begå lignende kriminalitet, da de har gjort noget lignende tidligere, siger han og fortæller, at de samtidig gerne vil undgå, at de seks drenge, der er mellem 16 og 17 år, på fri fod afstemmer forklaringer.

Sagen kort
De seks varetægtsfængslede drenge er sigtet for at have overfaldet en 15-årig dreng i området omkring Abildgårdskolen i Odense 20. juli.Her skulle den 15-årige angiveligt være blevet slået, sparket og overhældt med urin under et overfald, der varede mellem 30 og 40 minutter. Samtidig skulle den 15-årige også have fået sprøjtet peberspray i øjnene.

Tidligere er det kommet frem, at det var en gruppe af omkring 10 drenge, der overfaldt ham. Nogle af dem var helt ned til niårsalderen.

Yderligere udvikling

Rasmus Maar Hansen fortæller, at han er tilfreds med udviklingen af efterforskningen.

- Det går godt. Ud over de seks har vi identificeret flere, der var til stede under episoden. De har haft forskellige roller, og der er forskellige grunde til, at vi ikke har varetægtsfængslet flere, som måske har været aktive under episoden. Nogle af dem er for eksempel under den kriminelle lavalder, siger han.

Drengene, der oprindeligt er blevet varetægtsfængslet drypvis, vil nu alle være varetægtsfængslet indtil den 22. oktober.

Rasmus Maar Hansen fortæller derudover, at forventningen er, at der inden 22. oktober vil være sat dato på, hvornår sagen skal for retten. Og med seks sigtede og mange vidner vil det ifølge ham tage flere dage.

Overfaldt dreng med urin: Drenge skal blive bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce