Odense-borgmester: Gør TV 2 større i Odense

Det bør en gang for alle blive slået fast, at TV 2 er forankret i Odense, mener borgmester Peter Rahbæk Juel (S). Udmeldingen fra Odenses borgmester kommer efter, at planen om at sælge en bid af tv-stationen er droppet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.

Odense-borgmester: Gør TV 2 større i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) kan ikke få TV2 nok til Odense og foreslår politisk diskussion om, hvordan TV 2 endnu tydeligere bliver regnet som provinsens tv-station.

Selv om TV 2's hovedsæde formelt ligger på Kvægtorvet i Odense, er der næsten lige så mange ansatte i afdelingen i København. Det bør der laves om på, for Odense skal have meget mere TV 2, mener Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel (S).

Han er meget tilfreds med, at planerne om at sælge en bid af TV 2 nu er droppet. En naturlig følge bør nu være, at det én gang for alle bliver slået fast, at TV 2 er forankret i provinsen - læs Odense. Det vil skabe en mediedækning i balance, når DR ligger i København. I dag er det mere relevant end nogensinde, fordi der i mange andre sammenhænge også tales om udflytning.

- Men det er ikke helhjertet, når der er næsten lige så mange medarbejdere i København. Den balance bør rykkes til fordel for Odense for at cementere TV 2's tilhørsforhold, siger Peter Rahbæk Juel.

Dermed er han helt på linje med Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen, som løbende spørger til fordelingen af ansatte mellem Odense og København og gerne så endnu flere medarbejdere i Odense.

For TV 2's ledelse er der dog ingen tvivl om, at hovedsædet er på Kvægtorvet i Odense.

- Mange af de vigtige funktioner ligger i Odense, hvor vi også holder halvdelen af bestyrelsesmøderne og alle direktionsmøder, siger adm. direktør Merete Eldrup, TV 2.

På Teglholmen i København er der ikke plads til flere ansatte, og på Kvægtorvet er der udvidet flere gange. Lige nu mangler der p-pladser til de ansatte.

Odense-borgmester: Gør TV 2 større i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce