Nyt projekt: Levende fortællinger fra Fyn på Instagram

Det er Kristine Kiilerich, der skal styre instagramkontoen fyensdk. Her poster hun fra mandag til fredag et opslag, der hver uge har et nyt tema. I denne uge er temaet fritidsjob. Foto: Kristine Kiilerich.

Nyt projekt: Levende fortællinger fra Fyn på Instagram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historier om de unge til de unge er en del af et nyt udviklingsprojekt, som du kan følge på Instagramkontoen fyensdk. Fotojournalisten Kristine Kiilerich er idémager til projektet, som du kan følge fra i dag.

Allerede fra i dag onsdag kan du som læser følge med i et nyt udviklingsprojekt, Fyens Stiftstidende har skudt i gang. Hvis du er en af de 4000, der allerede i dag følger fyensdk på det sociale medie Instagram, har du måske set de løbende opslag på profilen.

Med det nye udviklingsprojekt, der er støttet af Den Fynske Bladfond, ændrer det sig. Fremover kan du se frem til et opslag hver dag mandag til fredag - hver uge med et nyt tema. I denne uge fylder temaet fritidsjob fladen. Gaming, at flytte hjemmefra og karakterpres er også på listen af emner, som kommer til at præge profilen de næste uger.

Bag projektet står den 37-årige fotojournalist Kristine Kiilerich, der håber at kunne tiltrække unge mennesker til instagramprofilen ved at lave historier om unge. Som fotojournalist er hendes udgangspunkt visuelt - og lige netop Instagram er ifølge Kristine Kiilerich oplagt til at udtrykke sig visuelt.

Målgruppen er unge fra 15 til 20 år, men som Kristine Kiilerich selv siger, kan der sagtens være udstikkere, som ikke rammer præcist ind i målgruppen.

- Jeg håber, at de unge kan genkende sig selv i de opslag, der bliver lagt op, fordi det er historier, der handler om unge til unge.

Opslagene på Instagram bliver både billeder, video, tekst og såkaldte storys, som følgerne kan se i 24 timer, inden de forsvinder igen.

Følg med på Instagram ved at trykke her

Blå bog: Kristine Kiilerich
37 år.

Uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2012.

Bor på Sydfyn med sin mand og tre børn - to drenge og en pige.

Opvokset på Lolland.

Boede i København, indtil hun sidste år flyttede til Sydfyn.
Scan QR-koden med din smartphone for at følge med i de mange opslag på Instagramkontoen fyensdk.
Scan QR-koden med din smartphone for at følge med i de mange opslag på Instagramkontoen fyensdk.

Rørende og levende fortællinger

Idéen opstod, da Kristine Kiilerich skulle flytte fra København til Sydfyn med sin familie. En lyst til at udforske Fyn gennem Instagram fik hende på idéen om at kommunikere ud til de unge om emner, der interesserer dem.

- Det er et privilegium at få muligheden for at være i lommen på de unge gennem Instagram. Det er rørende, levende fortællinger, der skal lære de unge om den virkelige verden. Fritidsjob, som er ugens tema, er et af de første steder, de unge for alvor stifter bekendtskab med samfundet, fortæller hun.

Kristine Kiilerich kommer til at stå bag profilen og poster opslag, og det er også hende, der interviewer kilder, der optræder på profilen.

- Lige nu er det mig, der producerer alt indholdet. Jeg tror, det er vigtigt, at jeg er personligt tilstede. Man skal kunne mærke afsenderen - en personlig stemme. Det giver en form for tryghed, at det også er mig, man møder ude i verden - man bygger en form for tillidsforhold op, forklarer hun.

Følg med på Instagram via linket her

Nyt projekt: Levende fortællinger fra Fyn på Instagram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce