Kvinde trådte ud foran ambulance på motorvejen med sin hund i favnen - begge blev dræbt

En 45-årig kvinde og hendes lille hund blev fredag aften dræbt på Svendborg-motorvejen - kvinden trådte ud foran en ambulance. Arkivfoto: Michael Bager

Kvinde trådte ud foran ambulance på motorvejen med sin hund i favnen - begge blev dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 45-årige kvinde, der fredag aften blev dræbt på Svendborgmotorvejen, var efter et skænderi kort forinden blevet sat af ved Kirkeby-afkørslen

Det var en 45-årig kvinde fra Vordingborg-egnen, der fredag aften omkom på Svendborgmotorvejen efter at være blevet påkørt af en ambulance.

Kvinden døde med sin lille hund i favnen, da hun ved 19-tiden trådte ud på vognbanen, ud foran ambulancen, som var på vej i nordgående retning ved afkørsel 15 ved Kirkeby.

Omstændighederne ved den tragiske hændelse er efterhånden ved at blive klarlagt, og det står fast, at den 45-årige og hendes hund kort forinden var blevet sat af på afkørslen - ikke på motorvejen. Hun blev sat af, fordi passagererne i bilen kom op at diskutere, og de øvrige passagerer ringede efterfølgende til politiet og gjorde opmærksom på, at hun var sat af ved afkørslen.

- Hun er med i en bil, der har været med færgen fra Lolland, og i bilen opstår der så store uoverensstemmelser, at kvinden bliver sat af på Kirkeby-afkørslen. Altså væk fra motorvejen. Der er ingen, der kan forudsige, at hun skulle finde på at bevæge sig ned på motorvejen, siger Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi.

Første bilist undviger

Hvorfor kvinden med sin hund i armene begav sig ned på selve motorvejen er uvist, men det gjorde hun ved 19-tiden fredag.

Da gik hun i nødsporet og trådte ud i første vognbane, da en bilist kom forbi. Det lykkedes denne bilist at undvige. Værre gik det for den ambulance, som kort efter kom kørende. Igen trådte kvinden fra nødsporet ud på vognbanen, og det lykkedes ikke føreren af ambulancen - som ikke var under udrykning - at undgå påkørslen. Kvinden og den lille hund blev dræbt på stedet.

- Vi kender ikke bevæggrundene til, at hun går ned på motorvejen og træder ud på vejen. Det kan der være mange grunde til - hun kan være ked af det, fuld, det kan have været i selvmordshenseende - der kan være flere grunde til, og jeg ved ikke, om vi nogensinde finder ud af den rette årsag, siger Lars Thede.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.15 fredag aften, og den ulykkelige hændelse betød, at motorvejens nødspor og første vognbane en overgang var spærret fredag aften. Ulykken skete omkring afkørsel 15 ved Kirkeby i nordgående retning.

Kvinde trådte ud foran ambulance på motorvejen med sin hund i favnen - begge blev dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce