Klædt på til valg: Fyens Stiftstidende giver gratis digital avis til førstegangsvælgere

Snart udskriver Lars Løkke Rasmussen folketingsvalg. Fyens Stiftstidende vil gerne hjælpe førstegangsvælgerne. Derfor tilbyder mediehuset dem et gratis, digitalt abonnement på Fyens Stiftstidende/fyens.dk i tre måneder. Da der er mindre end tre måneder til valget, gælder tilbuddet allerede fra nu. Arkivfoto: Scanpix

Klædt på til valg: Fyens Stiftstidende giver gratis digital avis til førstegangsvælgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyens Stiftstidende er klar med hjælp til dem, der skal stemme for første gang ved det kommende folketingsvalg. Vi er klar med et med gratis abonnement på den digitale udgave af avisen og fuld adgang til fyens.dk. Læs her hvorfor og hvordan.

Tusindvis af unge skal stemme for første gang, når vi skal til folketingsvalg. Det er ikke nødvendigvis så ligetil. Der er næsten utallige emner at sætte sig ind i, og der er rigtig mange, der gerne vil gøre sig til for at score de unge stemmer.

Vi vil gerne hjælpe førstegangsvælgerne. Derfor tilbyder vi dem et gratis, digitalt abonnement på Fyens Stiftstidende/fyens.dk i tre måneder. Da vi ved, at der er mindre end tre måneder til valget, gælder tilbuddet allerede fra nu.

Hvorfor vi er så gavmilde? For nu at bruge de store ord: For demokratiets skyld. Jysk Fynske Medier, som udgiver Fyens Stiftstidende, har som sin mission at støtte demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det mener vi, at vi gør med god journalistik.

Til at stole på

Mens mange - især unge - finder deres nyheder på sociale platforme som Facebook, hvor ingen kontrollerer eller står på mål for indholdet, hører vi til de klassiske og redigerede medier. Vi tjekker vores oplysninger, før vi bringer dem. Vi står på mål for vores indhold. Vi redigerer det væsentlige til og det uvæsentlige fra. Vi mener i al beskedenhed, at vi er til at stole på i modsætning til de sociale platforme, hvor noget nok er fakta, men hvor andet er fri fantasi.

Ikke mindst i en valgkamp er det vigtigt at skelne sandt fra falskt. Det er vores redaktionelle mål at få så mange som muligt til at stemme på så oplyst et grundlag som muligt. Derfor tilbuddet til dem, der skal stemme for første gang. Det gælder for personer over 18 år, der er født efter maj 1997, og som ikke har haft et abonnement på Fyens Stiftstidende inden for de seneste seks måneder.

Hører du ikke selv til dem, så giv meget gerne tilbuddet videre til en af demokratiets debutanter ved dette valg.

Find tilbuddet på https://jfm.bestilavis.dk/forstegangsvaelgere/

Klædt på til valg: Fyens Stiftstidende giver gratis digital avis til førstegangsvælgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce