Kim Larsens kone takker for kærligheden fra danskerne

Kim Larsen til en koncert i 2011. Foto: Morten Pape

Kim Larsens kone takker for kærligheden fra danskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liselotte Kløvborg takker for danskernes kærlige hilsener efter Kim Larsens død. Det gør hun i en besked fra sangerens impresario, Jørn "Ørn" Jeppesen.

Hele Danmarks spillemand, Kim Larsen, døde søndag 30. september, og nu takker hans kone, Liselotte Kløvborg, den danske befolkning for den kærlighed, hun har oplevet i forbindelse med sin mands død.

"Jeg og alle Kims seks børn vil herigennem gerne takke dybt for den kæmpe kærlighed, der fra alle steder i landet er strømmet mod min elskede mand og børnenes elskede far". Sådan skriver Kim Larsens impresario, Jørn "Ørn" Jeppesen, i en besked fra Liselotte Kløvborg.

Herefter skriver Liselotte Kløvborg om familiens sorg og taknemmeligheden over danskernes reaktion på Kim Larsens død.

"Intet kan hjælpe med at hele den altoverskyggende store sorg, der har ramt os, men alle de smukke ord og hilsner, alle de smukke blomster, arrangementerne til ære for Kim rundt i landet og ikke mindst den dybe respekt og den smukke stilhed, der er blevet udvist os foran Kims og mit og drengenes hjem, har varmet os alle og har været meget, meget smukt at opleve. Også selvom Kim selv ville have råbt "STOOOOP NU" for længst, og så tilføjet: "Man giver ikke en mand blomster". Tak. Kærligst Liselotte".

Mindeoptog og hyldest på stadion

Indtil videre er det kun to af Kim Larsens børn, der har sat ord på deres fars død. Først var det Sylvester Larsen, der beskrev følelserne, der strømmede igennem, da Kim Larsen gik bort.

Herefter fortalte Kim Larsens ene datter, Alice Eva Larsen, om, hvordan hendes far havde lært hende at være god ved andre mennesker.

Kim Larsen mindes både fredag, lørdag og søndag.

Fredag er der mindeoptog i Odense, der starter klokken 18.00 i Munkemose. Lørdag vil fans af Odense Boldklub sende en hyldest til den folkekære sanger, blandt andet ved at klappe i et minut i 72. minut af kampen, der spilles lørdag på Odense Stadion, fordi Kim Larsen døde i en alder af 72. Søndag vil Kim Larsen mindes med koncert på storskærm og fortolkninger af hans sange på Flakhaven i Odense. Derudover vil der blive holdt et minuts stilhed for Kim Larsen.

Kim Larsens kone takker for kærligheden fra danskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce