Kendt anmelder i hårdt angreb: Lad endelig Jensens Bøfhus dø

Det er gået kraftigt ned ad bakke for Jensens Bøfhus i løbet af de seneste år. Det glæder Berlingskes madanmelder Søren Frank, der opfordrer bankerne til at droppe den økonomiske støtte til den fynske restaurantkæde. Arkivfoto

Kendt anmelder i hårdt angreb: Lad endelig Jensens Bøfhus dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Berlingskes madanmelder Søren Frank går i en klumme til angreb på Jensens Bøfhus og opfordrer bankerne til at trække deres lån til restaurant-kæden.

Otte fynske forretningsfolk og banken SEB har med store lån sørget for, at der stadig er noget, der hedder Jensens Bøfhus.

Det er der dog ingen grund til, mener Berlingskes madanmelder Søren Frank, der ikke lægger fingrene imellem i en klumme, hvor han direkte opfordrer banken til at trække den økonomiske støtte.

"Der er ingen grund til at give Jensens Bøfhus kunstigt åndedræt. I dette tilfælde fortjener patienten at dø - om ikke andet så for gastronomiens og folkesundhedens skyld", skriver Søren Frank i klummen, hvor han refererer til et besøg på restauranten for "en håndfuld år siden".

"Nogen burde anmelde Jensens Bøfhus til politiet for på den måde at lokke mindreårige ud i et excessivt forbrug af sundhedsskadelige produkter, skrev jeg dengang og fik mange positive reaktioner fra læserne", skriver Søren Frank, der direkte glæder sig over de seneste års nedtur for Jensens Bøfhus.

- Det er den måde, de ikke laver mad

Ekstra Bladet har efterfølgende interviewet Søren Frank om klummen og blandt andet spurgt ham om, hvilke overvejelser han har gjort sig i forhold til de mange mennesker, der arbejder på restauranterne.

- Det er ikke personerne, jeg har noget imod. Men konceptet er simpelthen ikke tidssvarende. I København, hvor de fleste af Berlingskes læsere bor, kan man for de samme penge få langt mere lødig mad. Så det er altså ikke personerne, jeg vil have stoppet. Det er den måde, de "ikke laver mad på", der gerne må forsvinde. Altså alt det der med ikke at stege bøfferne ordentligt og bruge masser af færdigvarer. Det kan sagtens gøres bedre, siger Søren Frank til Ekstra Bladet.

Hos Jensens Bøfhus har man besluttet, at man ikke vil kommentere klummen fra Søren Frank.

Kendt anmelder i hårdt angreb: Lad endelig Jensens Bøfhus dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce