Jim Lyngvild er ikke fan af sommerferie: - Det er opreklameret og frustrerende

For Jim Lyngvild er det ikke sommeren, der fylder, men mere efteråret, som byder på flere spændende projekter. Arkivfoto

Jim Lyngvild er ikke fan af sommerferie: - Det er opreklameret og frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For Jim Lyngvild har der ingen ferie været denne sommer. Han hader at holde ferie, og i stedet har han brugt tiden på at arbejde på nye, store projekter.

Det bedste ved sommeren har været...

- Den manglende regn. Vejret har været fuldstændig fantastisk, og jeg tror, at ni ud af ti af danskerne vil huske sommeren 2018 for det tropeparadis, Danmark blev til. Men nu må der altså også komme lidt regn. Jeg troede aldrig, jeg skulle sige den sætning - slet ikke efter sommeren 2017. Men jeg bliver ugidelig, træt og kan ikke komme op i gear, når det er så varmt. Jeg føler mig fedtet hele tiden.

Jeg vil huske denne sommerferie for...

- At det var sommerferien, hvor jeg arbejdede rigtig meget på et nyt, stort projekt. Jeg har ikke holdt sommerferie, men jeg har været hjemme på Ravnsborg, og så har jeg arbejdet på et stort museumsprojekt. Jeg hader at holde fri, og jeg synes, det er opreklameret. Jeg hader faktisk bare sommerferie, for alle er væk fra telefoner og mails, og sådan er jeg aldrig. Jeg er altid til at få fat i. Så jeg kommer til at huske frustrationen over ikke at kunne få fat i de rigtige. Jeg hader det, for de fleste, der kender mig, ved, at det med at sidde stille og slappe af på en strand ikke siger mig noget.

Det første, jeg skal efter sommerferien, er...

- At have store, hemmelige møder med Danmarks største museum. Det bliver meget spændende og kommer til at fylde rigtig meget i efteråret. Jeg glæder mig til, at folk kommer hjem, så vi kan komme ud over stepperne. Sommerferie er tre måneder, hvor Danmark går fuldstændig i stå. Og så bliver det et efterår, hvor jeg får mulighed for at bevise, at det jeg har puslet med de seneste ti år, har gang på jord, og det ikke bare er en fjollet grille med de vikinger.

Den største ændring efter ferien bliver... - At folk får øjnene op for, hvad jeg egentlig kan. Der er nogle store filmprojekter, som er ekstremt tunge, så nu går jeg ind i et efterår, hvor jeg får lov til at knokle og bevise, hvad jeg dur til.

Næste sommer skal jeg...

- Forhåbentlig være i Hollywood og lave store, vilde ting. Det ville da være dejligt, men hver dag er ny for mig, så jeg har ikke noget planlagt program. Der er jo et helt år til. Jeg kan jo være død til den tid. Jeg aner ikke, hvad fanden der sker til den tid, så det er alt for lang tid til, at jeg har planlagt noget.

Jim Lyngvild og sommerferien
Jim Lyngvild, 39 år. Arbejder som... designer, forfatter og modekommentator.

Bor i... Korinth ved Faaborg.

Holdt sommerferie... Hjemme på Ravnsborg. Ferie er det dog ikke blevet til. Han har arbejdet hele sommeren.

Jim Lyngvild er ikke fan af sommerferie: - Det er opreklameret og frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce