Efter stenkast på motorvejen: 38-årig bilists forklaring er troværdig

Det var her fra broen på Ravnebjerggyden syd for Blommenslyst, at der tirsdag aften blev kastet noget ud og ramte en 38-årig mands bil i taget. Foto: Michael Bager

Efter stenkast på motorvejen: 38-årig bilists forklaring er troværdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 38-årige mand, som tirsdag aften fik en genstand ned i taget på sin bil, har givet en troværdig forklaring, siger politiet. Det er også derfor, der sættes mange ressourcer ind i efterforskningen af sagen.

Når nogen anmelder noget til politiet bliver anmelderen selv udsat for en undersøgelse af, om vedkommende er troværdig og om historien holder vand.

Og det gør den ifølge Fyns Politi for den 38-årige mands vedkommende, som tirsdag aften kom kørende på Fynske Motorvej i vestlig retning og omkring klokken 21 pludselig fik noget kastet ned i taget på sin bil, mens han passerede motorvejsbroen på Ravnebjerggyden syd for Blommenslyst.

- Han er en helt almindelig troværdig borger, der kommer kørende. Vi har selvfølgelig trykket ham lidt på maven, men han ér troværdig, siger Jørgen Andersen, leder af Fyns Politis efterforskningsgruppe omkring de mange stenkast, der de seneste år har været langs motorvejen på Fyn.

Politiet går simpelthen ind i denne og alle andre sager og "validerer" anmeldere for at sikre, at der ikke ligger en skjult dagsorden bag.

I tilfældet med den episode, som tirsdag aften fandt sted ved Ravnebjerggyden, er der også konstateret buler i taget på den 38-åriges bil, hvilket yderligere er med til at bekræfte historiens sandhed.

- Vi kan konstatere, at hans bil er ramt af en eller anden form for genstand, forklarer Jørgen Andersen.

Igen præciseres det, at der er tale om en "genstand" og ikke nødvendigvis en sten, sådan som det har været ved tidligere tilfælde. For to år siden kostede kast med en betonflise en 33-årig tysk kvinde livet, da hun og hendes familie var på vej hjem fra ferie i Sverige via Fyn til Recklinghausen ved Dortmund i Tyskland.

Netop på baggrund af mandens forklaring har Fyns Politi også siden anmeldelsen sat mange ressourcer ind for at efterforske sagen og undersøge området ved motorvejsbroen, sådan som det skete onsdag aften. Her blev motorvejen simpelthen lukket i cirka to timer i hver retning, mens betjente med politihunde undersøgte området for spor. Blandt andet blev der ifølge Ekstra Bladet fundet en skruetrækker, som nu er sikret som bevismateriale præcis som en række andre fundne ting er det.

- Vi vil gerne være grundige i denne slags sager, siger Jørgen Andersen.

Fyns Politi efterlyser stadig vidner, som færdedes i området omkring Ravnebjerggyden helt tilbage til i lørdags og frem til tirsdag aften, hvor episoden fandt sted. Onsdag gav det ifølge flere medier omkring 30 henvendelser, som nu skal undersøges nærmere.

Efter stenkast på motorvejen: 38-årig bilists forklaring er troværdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce