Så er der ryddet op på broen: Trafikken er normaliseret

Oprydningsarbejdet på den vestlige del af Storebæltsbroen var søndag eftermiddag i gang for at fjerne rester af minkfoder fra vejbanen, og derfor var hastigheden sat ned til 50 km/t. Nu er vejsituationen søndag aften normaliseret igen. Arkivfoto: Arkivfoto: Michael Bager

Så er der ryddet op på broen: Trafikken er normaliseret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en hel søndag, hvor trafikanterne skulle sætte farten ned på Storebæltsbroen til 50 km/t, er oprydningen efter uheld med minkfoder afsluttet søndag aften.

Opdateret klokken 20.50:

Efter at der søndagen igennem er blevet spulet, renset og spulet endnu mere på den del af Storebæltsbroen, hvor en lastvogn med minkfoder sent lørdag aften væltede, er trafiksituationen nu atter normaliseret.

Det meddeler Storebæltsforbindelsen på Twitter.

- Efter nattens uheld, hvor en lastbil spildte minkfoder på kørebanen, er beredskabet nu færdige med at rydde op, og alle spor er igen farbare og trafikken afvikles normalt, skrives der på det sociale medie.

Søndag eftermiddag og først på aftenen har der været en hastighedsnedsættelse på 50 kilometer i timen af hensyn til trafiksikkerheden, men den er omkring klokken 20.45 ophævet.

Det var en lastbilchaufførs hårde opbremsning lørdag aften ved 22.25-tiden på vestbroen over Storebælt, der fik minkfoderet til at løbe ud over vejebanen. Natten til søndag kørte fem galt, da de gled rundt i det fedtede minkfoder. Ifølge Ritzau kom en lille pige alvorligt til skade ved ulykken.

Selv om ulykken med lastbilen skete lørdag aften var broen alligevel spærret i vestlig retning helt frem til søndag morgen. Da broen så blev åbnet viste det sig, at det klæbrige foder satte sig fast i dækkene på biler og lastbiler med det resultat, at vejgrebet var væsentligt forringet.

Så er der ryddet op på broen: Trafikken er normaliseret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce