Blå blink langs motorvejene: Storstilet politiaktion på hele Fyn

Fyns Politi er ugen igennem massivt til stede ved en storstilet aktion efter indbrudstyve. Arkivfoto

Blå blink langs motorvejene: Storstilet politiaktion på hele Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Særlig indsats mod ekstraordinært mange indbrud fra Fyns Politi, hvor trafikanter ugen igennem er blevet stoppet ved til- og frakørsler på den fynske motorveje.

Fyns Politi er massivt til stede ved en storstilet aktion på hele Fyn, og med særligt fokus på motorvejenes til- og frakørsler.

Aktionen er så massiv og tydelig, at det har fået mange borgere til at undre sig, og nu løfter Fyns Politi sløret og fortæller, at aktionen er en indsats mod de mange indbrud, som de seneste uger har plaget hele Fyn.

- Vi vil ikke gå i detaljer om, hvad vores indsats helt præcist går ud på. Som jeg tidligere har sagt vil vi ikke give tyvene viden om, hvad vi laver, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen.

Visse steder får politiet også hjælp fra Hjemmeværnet, som standser trafikanterne.

På flere Facebookgrupper har borgere undret sig over den massive indsats. Af et indlæg fremgår det, at det netop er den særlige indsats mod tyvebanders hærgen. Tidligere på ugen er det lykkedes politiet at få fat i nogle indbrudstyve og få dem fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet, men netop det særlige fokus på at få antallet af indbrud ned har sat gang i de ekstra politiaktioner.

- Vi er bekendt med, at flere skriver på de sociale medierne, at mange har bemærket meget synligt politi i politikredsen. Nogle af patruljerne deltager i vores indbrudsindsats, men vi har faktisk også gang i en færdselsindsats her op mod jul, hvor vi laver spirituskontrol og undersøger for andre færdselsforseelser, siger Jesper Pedersen videre.

Indsats fortsætter

Onsdag i sidste uge meldte Fyns Politi ud om mange indbrud i kredsen, og man bad borgerne om at være ekstra årvågne.

Det har borgerne ifølge Jesper Pedersen været gode til, og deres årvågenhed har ført til opklaring af flere indbrud. Politiet opfordrer derfor fortsat borgerne til at holde øjne og ører åbne og kontakte politiet, hvis de ser noget mistænkeligt i nabolaget.

- Særligt til tyvene kan vi oplyse, at indsatsen mod indbrud fortsætter længe endnu stol trygt på det, lyder det fra Fyns Politi.

Blå blink langs motorvejene: Storstilet politiaktion på hele Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce