18-årig kvinde fra Fyn anmeldte kidnapning: Betjente kørte galt og måtte på skadestuen

Et natligt drama i Skanderborg, hvor fire unge kvinder fra Odense påstod sig kidnappet, får et retligt efterspil. Det har nemlig vist sig, at det var en helt anden historie, der lå bag anmeldelsen om kidnapning. Arkivfoto

18-årig kvinde fra Fyn anmeldte kidnapning: Betjente kørte galt og måtte på skadestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et natligt drama i Skanderborg natten til 7. november, hvor fire unge kvinder fra Odense påstod sig kidnappet, får nu et efterspil for en 18-årig kvinde fra Odense.

Odense/Skanderborg: Hvad gør man, hvis man under en køretur fra Odense til Aarhus kommer op at skændes med chaufføren og bliver læsset af bilen i Skanderborg midt om natten?

Løsningen for fire fynske piger mellem 16 og 19 år blev tilsyneladende at ringe til politiet og påstå sig kidnappet. Det var i hvert fald, hvad der efter politiets opfattelse skete, da de fire unge kvinder natten til 7. november klokken 3.10 blev efterladt på Vroldvej i Skanderborg.

Der stod de, midt om natten, indtil den ene, en 18-årig kvinde fra Odense, ringede til politiet og sagde, at de alle fire var blevet kidnappet, oplyser fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Politibil drønede ind i stengærde

Forud for turen, der altså endte brat i Skanderborg, havde pigerne angiveligt aftalt med den mandlige chauffør at køre fra Odense til Aarhus.

- Men undervejs blev de uvenner. Derfor satte han dem af i Skanderborg, fortæller Poul Steffensen om episoden, der ydermere sendte et par af hans betjente på skadestuen efter en mislykket biljagt.

Anmeldelsen om fire kidnappede piger fik nemlig politiet til at sende flere patruljer til åstedet, og de var hurtigt fremme på Vroldvej.

Tilsyneladende var føreren af bilen ikke nået langt væk, for pigerne udpegede bilen, og så gik den vilde jagt, da en patruljebil satte efter.

Der blev dog kun tale om en ganske kort biljagt.

I krydset Vroldvej og Vestergade drønede patruljebilen ind i et stengærde, og her sluttede jagten. Patruljebilen blev temmelig beskadiget, og de to betjente i bilen måtte en tur på skadestuen til behandling for lettere knubs.

Sag om falsk anmeldelse

Tilbage hos pigerne befandt sig en anden patrulje, og betjentene fandt hurtigt ud af, at en dramatisk historie om, at de var blevet tvunget ind i bilen i Odense, ikke holdt vand.

Efter noget snak indrømmede pigerne, at de var blevet uvenner med chaufføren og derfor var blevet sat af.

Den fantasifulde historie om kidnapningen får dog et retligt efterspil for den 18-årige kvinde, der ringede ind med anmeldelsen.

- Vi har startet en sag om falsk anmeldelse, og det bliver hun sigtet for, oplyser Poul Steffensen og tilføjer, at politiet ikke har talt med den unge kvinde siden den famøse aften.

Politiet har endnu ikke haft fat i den fynske chauffør, der blev eftersat af politiet - hverken den aften eller siden.

Det er dog Poul Steffensens opfattelse, at han næppe havde i sinde at flygte fra politiet og aldrig opdagede sig forfulgt al den stund, at politibilen ret hurtigt endte i en stensætning.

- Han har formentlig slet ikke opdaget, at vi var efter ham, konstaterer Poul Steffensen.

18-årig kvinde fra Fyn anmeldte kidnapning: Betjente kørte galt og måtte på skadestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce