Vestfynboer flygter fra arktisk kulde

Adigun Salami er som holdkammeraterne glad for at komme væk fra den danske vinter. Her ses den duelstærke tidligere FC Midtjylland-profil holde Dalums tidligere midtbanespiller Morten W. Jakobsen væk i en træningskamp for et par sæsoner siden. Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Vestfynboer flygter fra arktisk kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner Jan Vingaard har 24 skadefri spillere med i truppen, der søndag flyver til tyrkiske Belek og spiller to træningskampe undervejs.

Fodbold: Det ligner nærmest perfekt timing, når Middelfart Boldklub søndag flyver ned til træningslejren i Tyrkiet og dermed nærmest flygter fra den arktiske kulde i Danmark.

Sportschef Søren Godskesen, der snart sætter sig i direktørstolen, kunne før afrejsen gøre en status på en trup, der er sluppet godt igennem de første ugers intensive grundtræning.

- Det er klart, at når man starter med at løbe på asfalt, skifter til kunstgræs og til tider træner indendørs, inden man skifter til ægte græs som nede i Tyrkiet, så undgår man ikke visse overbelastninger, men generelt er vi uden større skader, og 24 spillere rejser med til Tyrkiet, sagde Godskesen.

Middelfart har tre målmænd med til Tyrkiet: Den så småt rutinerede førstemålmand Casper Radza, amerikaneren Ryan Buckingham og den unge Frederik Schell.

Forsvarerne er det tidligere OB-talent Magnus Pedersen, Malthe Jürgensen, Lasse Kirkel, Sabao Qaume, Nikolaj Søgaard, Peter Jul Nielsen, Kristoffer Gjettermann, Nicklas Vemmelund og Mathias Damgaard.

Salami er forårsklar

På kanterne råder Middelfart over denne flok: Malthe Karsberg, Martin Hedeager, Mathias Eriksen, Oliver Bach og driblekongen Peter Kristensen, mens den centrale midtbane har profiler som Martin Conley og Adigun Salami. Rasmus Fink Hansen er kandidat til de samme pladser.

- Salami har fået sin tredje ungdom, melder sportschef Godskesen begejstret.

I angrebet skal Casper Johansen som sædvanlig lade skudfoden lyne, og han får den jættestore tilgang fra Dalum, Kent Jørgensen, samt hurtige Mads Raben og den tidligere Kolding-topscorer Søren Andreasen som alternativer i en trup, der generelt rummer en stærk blanding af rutine og talent.

Middelfart rejser hjem den 4. marts og skal forinden spille to træningskampe - mod de to ukrainske 2. divisionshold Poltava og FC Balkany, og det ligner en perfekt matchning.

- Vi skal igennem 10 træningspas og lige nu er der 15 graders varme i Belek, så det tegner perfekt, sagde Godskesen, der sammen med cheftræner Jan Vingaard og den øvrige stab ser frem til et forår med 16 turneringskampe i oprykningsslutspillet.

Alle hold er noteret for hver seks kampe - efterårets indbyrdes kampe, der ikke gentages - og de to hold kæmper om de to billetter til 1. division.

Hvidovre og Kjellerup står aktuelt på de oprykningspladser med 18 og 13 point, men derefter følger Marienlyst med 12, mens Middelfart på tiendepladsen har seks point. Vestfynboerne har altså syv point op til stregen, men med 16 kampe kan den afstand selvsagt hurtigt overvindes.

Vestfynboer flygter fra arktisk kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce