Fodbold: Middelfart Boldklub spillede lørdag 1-1 i den første træningskamp ude mod et andet af holdene i 2. divisions oprykningsspil, FC Sydvest.

Mads Raben udlignede for Middelfart 20 minutter inde i anden halvleg. FC Sydvest var kommet foran fem minutter efter pausen.

- Vi var af sted med hele truppen, så vi skiftede alle mand i pausen. Vi fik alle mand i kamp, og vi slap fra kampen uden skader, siger Middelfarts træner, Jan Vingaard.

Middelfart gav debut til tre nye spillere, den amerikanske målmand Ryan Buckingham, Niclas Vemmelund og Kent Jørgensen. Desuden var der en prøvespiller fra Senegal, Pape Gassama.

- Han gjorde det fornuftigt, siger Jan Vingaard.

Der er ikke taget stilling til, om han skal tilbydes kontrakt i Middelfart.

I forårets oprykningsspil har Middelfart seks point og FC Sydvest syv point. Hvidovre og Kjellerup ligger på de to oprykningspladser med 18 og 13 point.

Middelfart spiller næste træningskamp på lørdag hjemme mod Fredericia fra 1. division.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.