Træneren så to forskellige OB-hold

OB-træner Jakob Michelsen fik set både lys og skygge på Nature Energy Park., men fik i hvert fald holdt varmen i det stiveste puds mod sit gamle hold. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Træneren så to forskellige OB-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Michelsen valgte at skifte to nye mand i pausen og glædede sig mre over, at OB-sæsonen blev skudt i gang, end over ærgrelsen af to forsvundne point.

Kender sin statistik

Fodbold: OB-træner Jakob Michelsen er en mand, der kender sin statistik kort efter kampen. Uden dog at forfalde til at bruge tallene til at lægge hele vurderingen i.

- Vi havde 19 mod syv i afslutninger i Vendsyssel, og i dag mod Sønderjyske hedder det 23 mod ni. Så vi har i begge kampe skabt mulighederne. Men vores 1. halvleg i dag var skidt. Vi var alt for tøvende og passive. Vi starter meget godt i det første kvarters tid, men derfra kommer vi slet ikke tæt nok på Sønderjyske og spiller for upræcist.

- I pausen ændrer vi en del taktisk og spiller med en overbefolket midtbane, og vi viser langt mere direkte spil og vilje. Det er det gode ved kampen, og man må også være tilfreds med uafgort, når man er bagud 0-2 ved pausen.

- Alle ved, hvor det vigtigt det er komme på tavlen i starten af en sæson, og det lykkedes. Men det var i orden, at publikum sendte os ud fra 1. halvleg med en pibekoncert, for det var ikke en rimelig indsats, sagde Michelsen, der om den unge angriber Mathias Jørgensen sagde:

- Mathias har voldsom fart og er god til at løbe i dybden. Ofte før pasningerne falder, og det strækker igen rummene, så der bliver mere plads til medspillerne på midtbanen. Og så har han bare evnen til at score mål. To mål i to kampe er vel fint. Så er der andre ting han skal lære, men det er kun naturligt, sagde OB-træneren.

Begejstret for støtten

OB-træneren var begejstret for publikums støtte før kampen og i 2. halvleg, hvor OB lagde pres på.

- Det var en flot rammes og dejligt at spille i. Og vi fik da skabt god underholdning efter pausen. og så får vi vist, at holdet kan komme tilbage fra modgang. At der er noget substans i spillerne. Det kan vi bruge i fortsættelsen. Det kan meget vel vise sig, at det ene point er meget vigtigt for selvtilliden.

- Overvejede du at skifte anfører Kenneth Emil Petersen ud i pausen, fordi han stod med et gult kort og kunne risikere at trække det andet?

- Nej, dels ville jeg gerne beholde muligheden for endnu en indskiftning. Og så kunne jeg i øvrigt have skiftet det meste af holdet ud i stedet for Kenneth Emil, for vi spillede en skidt 1. halvleg.

OB-træneren måtte skifte Troels Kløve ud i pausen. Kløve blev spillet i dybden, men kolliderede med Sønderjyskes målmand Sebastian Mielitz.

- Det var heldigvis bare et slag og ikke noget alvorligt, sagde OB-træneren, der nu skal berede sit hold på udekampen i Randers på søndag, og den følgende lørdages hjemmekamp mod FC København.

Brødtekst

Træneren så to forskellige OB-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce