To meter høj angriber til Middelfart Boldklub

Kent Jørgensen med Middelfart-trøjen, som den høje angriber fremover skal iføre sig. Foto: Middelfart Boldklub

To meter høj angriber til Middelfart Boldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart Boldklub henter den to meter høje angriber Kent Jørgensen i Dalum.

Fodbold: Middelfart Boldklub har hentet en ny spiller forud for forårets oprykningsspil i 2. division. Klubben har skrevet en etårig kontrakt med den 21-årige angriber Kent Jørgensen, som kommer til klubben fra Dalum IF.

Kent Jørgensen har gennem de seneste år markeret sig i 2. division med målnæse, nærkampstyrke og hurtighed.

- Kent er en spændende angriber, som slet ikke er færdig med at udvikle sig endnu. Kombinationen af hans fysik, hurtighed og tekniske kunnen er en uset størrelse på divisionsniveau, og han kommer til at bringe meget til Middelfart Boldklub. Han har fra vores første snak udvist en enorm ro og stor vilje til at udvikle sig som fodboldspiller, og da han som type samtidig bringer et helt nyt aspekt til vores spil er jeg sikker på, at Kent bliver en stor gevinst for os, siger Middelfart Boldklubs sportschef, Søren Godskesen, i en pressemeddelelse.

- Da jeg fik den første kontakt fra Middelfart, var jeg slet ikke i tvivl om, at dette var det helt rigtige spring for mig. Jeg har været rigtig glad for min tid i Dalum, men føler også, at tiden nu var den rigtige til at komme videre i karrieren. Setuppet i Middelfart med fire ugentlige træningspas, et stærkt trænerteam og ikke mindst en rigtig stærk spillertrup tiltaler mig meget. Jeg glæder mig til at hilse på mine nye holdkammerater, og komme godt i gang med hverdagen i Middelfart, siger Kent Jørgensen om skiftet til Middelfart Boldklub.

To meter høj angriber til Middelfart Boldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce