Tidligere OB-målmand i brøler

Maksym Koval fik grundig træning i Ådalen af den daværende målmandscoach Lars Høgh, som her svinger sparkefoden på en januardag for to år siden. Men gennembruddet fik Koval aldrig. Foto: Trondur Dalgard

Tidligere OB-målmand i brøler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukraineren Maksym Koval fik rødt kort, da hans nye klub Deportivo La Coruña igen skuffede i en hjemmekamp i den spanske liga.

Fodbold: Den tidligere OB-målmand Maksym Koval dummede sig flere gange, da Deportivo La Coruña spillede 1-1 hjemme mod Eibar i den spanske liga.

Deportivo La Coruña, der i starten af århundredet var permanent topklub i Spanien og endda i en Champions League-semifinale mod Porto, ligger nu i en intens bundkamp.

Klubben i den nordvestlige provins Galicien har hentet den kendte hollænder Clarence Seedorf som ny træner, og han lod Michael Krohn-Dehli starte ude, melder bold.dk.

Eibar kom foran på en klar målmandsfejl af Maksym Koval, der kom helt forkert ud af sit bur, så Tikashi Inui kunne lægge bolden i det tomme mål.

Men Deportivo udlignede, da Andone headede på stolpen, så den røg tilbage på Eibar-målmand Marko Dmitrovic og i nettet til 1-1.

Lige før pausen begik Koval endnu en brøler. Koval tog et træk af straffesparksfeltet, men kuglen røg fra ham, og ukraineren stormede frem og kom til at tackle Joan Jordan så ureglementeret, at han fik rødt kort. I stedet blev reservekeeper Ruben Martinez sat ind, og han tog sig af de sparsomme forsøg, som kom, skriver bold.dk.

Eibar intensiverede pressede mod slutningen, men Deportivo holdt hjem og sikrede sig det ene point. Holdet har stadig et point til stregen, mens Eibar ligger nummer otte.

På leje fra Dynamo

Maksym Koval spillede i OB på lejemål i sæsonen 2015-2016, men levede aldrig op til forventningerne.

Koval slog oprindelig igennem i storklubben Dynamo Kiev og har endda spillet to landskampe, og han er nu udlejet fra Dynamo Kiev for tredje gang.

I OB var det typisk boldøjet og evnen til at tage de rigtige beslutninger, der kiksede, mens fysikken og reaktionerne på mange måder var i pæn klasse.

Tidligere OB-målmand i brøler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce