Thomasen ude mod Sønderjyske

Jens Jakob Dyhr Thomasen deltog ikke i spiltræningen fredag. Her ses Thomasen - der har venstre læg tapet godt op - i samtale med OB's tidligere talentchef Uffe Pedersen (med solbriller), der nu arbejder som assistenttræner på U21-landsholdet, hvor Thomasen jævnligt har været inde i billedet. Foto: Niels Abildtrup

Thomasen ude mod Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-midtbanespilleren er stadig hårdt ramt af Vendsyssel-tacklingen i søndagens premierekamp og trænede ikke fredag.

Fodbold: OB må med stor sandsynlighed spille uden den vigtige offensive midtbanespiller Jens Jakob Dyhr Thomasen, der ikke deltog i fredagens træning.

Thomasen måtte udskiftes i søndagens Superliga-premiere udskiftes allerede efter elleve minutter, da han blev tacklet hårdt på læggen af en Vendsyssel-spiller.

Dagen efter kunne man konstatere, at Thomasen havde fået et ordentligt fur ned langs læggen, og fredag kunne man se, at midtbanespilleren havde en optapening på bagsiden af læggen, og det er svært at spå om, hvor lang pausen bliver.

Thomasen er en teknisk uhyre begavet spiller, der tilmed har det vitale blik får åbningerne - selv over for en tætpakket defensiv.

Det ved modstanderne, som ofte bruger masser af opmærksomhed og til tider hårdhed i forsøget på at stoppe OB'eren, som nok har forbedret fysikken, men stadig kan forbedre det aspekt, så han lettere holder aggressive modstandere væk.

Nu skal træner Jakob Michelsen tænke grundigt over, hvordan han sætter midtbanen op. Indkøbet Janus Drachmann fra FC Midtjylland må være en sikker starter på den centrale midtbane, fordi Drachmann fra start har udstrålet energi og dynamik og endda verbalt har været fremtrædende, og det har været og er en mangelvare på det aktuelle OB-mandskab.

I Vendsyssel blev Thomasen afløst af løbestærke Casper Nielsen, men spørgsmålet er, om ikke træneren vælger at køre med en to dybtliggende folk på den centrale midtbane mod kontrastærke Sønderjyske, og så kunne det blive Drachmann og Jeppe Tverskov. Sidstnævnte spillede bag Thomasen i Vendsyssel, hvor OB tabte 2-3.

En anden mulighed er at skubbe Tverskov ned i midterforsvaret som afløser for enten anfører Kenneth Emil Petersen eller nyerhvervelsen Alexander Ludwig, men det er spørgsmålet, om den nye træner tør ofre anføreren så tidligt på sæsonen.

OB træner igen lørdag klokken 10, og bagefter udtager trænere Jakob Michelsen bruttotruppen til søndagens hjemmekamp klokken 14.00 mod Sønderjyske.

Thomasen ude mod Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce