Thomasen kæmper for at blive klar

OB-teknikeren Jens Jakob Dyhr Thomasens overblik kunne godt bruges i disse uger, og Thomasen har til tider også afsløret markant skudkraft. som her, hvor OB'eren har scoret mod Horsens i forrige sæson. Foto. Yilmaz Polat

Thomasen kæmper for at blive klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's offensive midtbane er stadig ramt af den hårde tackling i premieren i Vendsyssel og deltager fortsat ikke i træningen.

Fodbold: OB risikerer fortsat at undvære den offensive midtbanespiller Jens Jakob Dyhr Thomasen, når holdet på søndag gæster Randers i Superligaens tredje runde.

Thomasen fik forrige søndag et gevaldigt hug over anklen, da OB tabte i Vendsyssel, og det holdt ham ude af kampen mod Sønderjyske.

Mandag tilbragte Thomasen træningstiden på motionscyklen, mens han betragtede kollegerne boltre sig inde på bane 1.

- Vi troede jo på, at det var en chance for, at Jens Jakob blev klar til kampen her søndag, men det er gået mere langsomt, end vi troede, og nu kan jeg ikke engang garantere, at han er til disposition til Randers-kampen, sagde træner Jakob Michelsen efter træningen.

Træneren kunne ikke præcist definere skadens karakterer, men efter et grumt spark højt oppe på siden af læggen kan det være svært at sige noget præcist om, hvornår spilleren er klar.

Også Troels Kløve og Janus Drachmann sad på motionscyklen mandag, fordi de begge var hæmmet efter nogle slagskader, men begge ventes at være hurtigt klar til kamp.

Nu hvor Drachmann er hentet til den defensive midtbane, er det interessant at se, hvad der sker, når Thomasen er klar som den mere kreative mand på den offensive midtbanen.

Så kan Jeppe Tverskov, der spillede central defensiv midtbane mod Sønderjyske, eventuelt sendes ned i det centrale forsvar, hvor Kenneth Emil Petersen og indkøbet Alexander Ludwig har spillet i de to første kamp. En fjerde mulighed er Marco Lund, der igen er fuldt spilleklar, ved siden af Sønderjyske.

Jakob Michelsen havde naturligvis studeret video-optagelserne af søndagens kamp, hvor begge hold havde hver sin halvleg.

- Det er tydeligt, at modstanderne kommer alt for let til deres mål, mens vi skal slide langt mere for vores mål. Det aspekt skal vi naturligvis arbejde hårdt med på træningsbanen i denne uge, sagde Michelsen, hvis trup har træningsfri tirsdag.

Thomasen kæmper for at blive klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce