TPI-trumf til Marienlyst

Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen er ved at pudse truppen til før forårets oprykningsspil i 2. division. Arkivfoto: Jens Wognsen

TPI-trumf til Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. divisionsholdet har hentet midtbanespilleren Thomas Broe.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst prøver at styrke truppen før forårets oprykningsslutspil i 2. division.

Denne gang er det TPI's midtbanespiller Thomas Broe, der skifter de få kilometer til Windelsvej.

Broe har været en af motorerne bag TPI's dygtige fremfærd i Danmarksserien, hvor klubben i foråret skal ud i et tæt kapløb med Oure FA i jagten på den enlige oprykningsbillet til 2. division.

Thomas Broe har optrådt som central midtbanespiller i TPI. tidligere var Broe ungdomsspiller i OB, og som senior har han spillet for Glamsbjerg og derefter TPI.

- Jeg har valgt at spille i Marienlyst, fordi det var et skridt op i forhold til TPI, og jeg følte jeg gerne ville noget mere. Derudover var mit indtryk af Marienlyst, det holdets spillestil passede mig godt, siger Thomas Broe.

I forvejen har Marienlyst haft B1909-angriberen Mathias Munk med i træning og kamp de seneste uger, og han ventes at spille for Marienlyst i foråret. Nierne ligger før foråret nummer tre i Danmarksserien.

Nu skal træner Carsten Hemmingsen så finde ud af, hvem der skal sorteres fra af de efterhånden 22-23 kapable spillere, der for tiden befinder sig i klubben. Hemmingsen har bebudet, at han vil barbere et par markspillere væk. Marienlysts andethold ligger helt nede i Serie 2, men aspirerer dog til oprykning.

TPI-trumf til Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce