TPI tror på et flot forår

TPI har i flere sæsoner scoret mange mål. Her ses nummer den netop tilbagevendte Anders Fønss (nummer to fra venstre) efter en scoring. Yderst til venstre Mathias Kristensen, der netop er skiftet til AC Horsens. Arkivfoto: FMBI

TPI tror på et flot forår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nok har et par profiler forladt klubben, men syv nye spillere er kommet til den trup, der kæmper om topplaceringer i både Danmarksserien og Serie 1.

Fodbold: Selv om fodbolden i Tarup Paarup har været ramt af et par profilers afgang, fordi andre klubber har fået øje på spillernes kvaliteter, fastholder TPI drømmen om en topplacering II både Danmarksserien og for Serie 1-holdet.

Flere nye spillere har meldt deres ankomst til opstarten mandag den 22. januar.

- Vi har lige nu givet plads i vores opstartstrup til syv nye spillere. Anders Fønss, Rasmus Johansen (Nr. Åby), Mathias K. Glintborg (Middelfart), Peter Willems (Middelfart) August Lomholdt (Middelfart), Nicklas Fjeldsø (Nyborg) og Daniel Winther (Næsby), siger Jesper Rasmussen fra den sportslige ledelse.

- Med afgang af kun to spillere, så er begge hold forstærket, både i antal og kvalitet. Flere af ovennævnte spillere har både ambitioner om samt evner til at spille på TPI's DS hold. Et forstærket DS-hold medfører jo også et forstærket Serie 1-hold. TPIs trænere og ledere byder dem alle velkommen, nogle på gensyn, og ser frem til, at de kan indgå i træningen og ikke mindst i det stærke fællesskab.

TPI's lange topscorer Mathias Kristensen blev før nytår hentet af Superliga-klubben AC Horsens, der ser fynboen passe perfekt ind i spillestilen, hvor der lægges stor vægt på dødbolde og hovedspils-styrke. Samtidig hentede Otterup fra toppen af Fynsserien den hurtige gennembrudsspiller Andreas Hansen, og det er en markant mængde mål, der er "forsvundet" fra truppen, ville skeptikere mene. Omvendt er tanken Anders Fønss vendt tilbage efter et ophold i Strib, og han har før vist stor scoringsevne i TPI.

I foråret kæmper TPI med Oure FA om den enlige oprykningsbillet til 2. division.

TPI tror på et flot forår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce