TPI skal ud og finde 30 mål

Mathias Kristensen (tv.) møder til træning den 8. januar hos AC Horsens og forlader Tarup-Paarup og sit lagerarbejde hos Albani. Foto: Robert Wengler

TPI skal ud og finde 30 mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tarup-Paarups sportschef Jesper Rasmussen har fat i tre emner som afløsere for Mathias Kristensen og Andreas Hansen

FODBOLD: Nu er TPI's store angriberkæmpe Mathias Kristensen definitivt skiftet til Superligaklubben AC Horsens på en kontrakt foreløbig frem til sommer.

Det efterlader et stort tomrum hos TPI, der i forvejen må sige farvel til Andreas Hansen, som også forsvinder til nytår til Otterup.

- Vi mister i alt 30 mål. Mathias har lavet 19 og Andreas 11 i efteråret, men som vores nye træner Jan Knudsen siger, kan det være lige så godt at vinde 1-0 som 5-4 i foråret. Vi er stadig i stand til at kæmpe med Oure om oprykningen og har to-tre emner i kikkerten som erstatninger og jeg har hele tiden møder med spillere, siger TPI's sportschef Jesper Rasmussen til Sport Fyn.

- Vi skal nok til at spille på en lidt anden måde, for når vi havde problemer, så smed vi bare bolden op til Mathias og så tiltrak han sig opmærksomheden fra to-tre modstandere, siger Jesper Rasmussen, der lige siden sommer har været informeret af Mathias Kristensen om hans interesse for at prøve sig af på højere niveau.

- Allerede i sommer var der interesse og han har været helt fair i hele forløbet og sagt, at hvis der kom et tilbud, han kunne leve af, så ville han tage chancen. Men omvendt er vi nu blevet så attraktiv en klub, at der er stor interesse for os også fra spillere fra bunden af 2. division.

Mathias Kristensen forlader sit job som lagerarbejder hos Albani og bliver heltids.

- Jeg havde ikke drømt om, at jeg ville blive kontaktet af en superligaklub, men det har været en fed proces, hvor jeg er blevet guidet godt af Bo Henriksen. Jeg har sagt mit job op og er superspændt på at komme i gang. Jeg skal spille mig i bedre form og vænne mig til tingene, men jeg tror også på, at jeg kan gøre mig gældende i Superligaen, hvis jeg kommer i endnu bedre form, siger Mathias Kristensen til AC Horsens' hjemmeside.

- Vi er glade for, at vi igen har fundet en spændende og interessant spiller fra en af de lavere danske rækker. Mathias Kristensen har scoret et hav af mål de seneste sæsoner, og han er en dygtig fodboldspiller med et fantastisk spark og en rigtig god fysik. Han skal selvfølgelig vænne sig til fodbold på et højere niveau, men vi tror på, at vi på sigt kan udvikle ham til at blive superligaspiller, siger manager Bo Henriksen om den 2,01 meter høje fynbo, der på to en halv sæson har scoret 58 mål for TPI.

TPI skal ud og finde 30 mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce