Stor Midtjylland-delegation i Dalum

Jess Thorup og Kristian Bach Bak var begge i Dalum for at spionere på mesterholdets kommende modstander på onsdag. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Stor Midtjylland-delegation i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mesterholdet FC Midtjylland overlader intet til tilfældighederne. Cheftræner Jess Thorup og assistenterne Brian Priske og Kristian Bach Bak stod alle samlet på volden i Lars R. Jacobsen Park for at dissekere Dalums spillestil.

FC Midtjylland er mere end godt rustet til pokalkampen på onsdag, når der er kick off kl. 16.30. Jammerbugts træner Bo Zinck har givet et 24 sider langt kompendium om Dalums hold videre til ulvenes stab, erfarer Sport Fyn.

Den tidligere SfB-legende Carsten Mikkelsen var også til fodbold, fordi sønnike Jacob Mikkelsen er skiftet fra OB's U19-afdeling til Dalum IF. Han fik sig undervejs en snak med sin gamle holdkammerat Kurt Hansen, der er træner for Rudkøbings serie 1-hold.

Jan Vingaard og Søren Godskesen var Middelfarts øverste sportslige stab var også mødt frem, for der bliver holdt øje med hver en fynsk spiller med udviklingspotentiale i øjeblikket i bæltbyen, hvor der satses stort på at blive nummer to på Fyn og det skal ske fra en position i 1. division.

Martin Høgstad, Alexander Nicolajsen og Sebastian Lodahl har alle været både på FC Midtjyllands og OB's ungdomsakademier. Så der er en del på spil for de tre på onsdag, når ulvene kommer til Dalum.

Dalums fangruppe nåede denne eftermiddag op på ni-ti stykker og de havde godt fat i kampen og Dalum-spillerne takkede dem bagefter. Sangene om "Super-duper-super Mikkel Kjær" og "Alex-ander Nicolajsen" må få spillerne til at knibe en tåre af bar bevægelse. Og de var på fornavne med dommer Allan Borgstrøm, der dog ikke gengældte råbene, der kunne høres overalt på banen.

Stor Midtjylland-delegation i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce