DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen kalder planer om nedskæringer for gisninger

FODBOLD: DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen kalder Sport Fyns kommentar om DBU-planer om at skære DBU Fyns bestyrelse ned fra ni til syv personer som "rene gisninger".

- Det er faktuelt forkert. Efter delegeretmødet på onsdag vil der stadig være ni personer i DBU Fyns bestyrelse i 2018, fastslår administrationschefen, der har læst Sport Fyns kommentar som om, at nedskæringerne skulle ske med virkning fra dette kalenderår.

DBU Fyns administrationschef har reageret på disse linjer i Sport Fyn:

"I øvrigt arbejder DBU på at skære DBU Fyns bestyrelse ned fra 9 til 7 mand og lægge DBU Jylland og Fyn sammen i en DBU Vest, mens de fire andre fraktioner øst for Storebælt skal hedde DBU Øst."

Til gengæld skal DBU Fyn på onsdag give sin bestyrelse bemyndigelse til at arbejde videre med en ny organisering af breddefodbolden, så Foreningen af Lokalunioner officielt skifter navn til DBU Bredde.

Hvis de delegerede stemmer ja på onsdag, så kan der næste år blive fremlagt et konkret forslag.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.