Slutspil starter lørdag: Odense Q skal udvikle sig i foråret

Britta Olsen (i midten) må sidde kampen ude efter to gule kort i pokalsemifinalen mod Kolding. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Slutspil starter lørdag: Odense Q skal udvikle sig i foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag tager Odense Q imod BSF i slutspillets første runde. Fynboerne er med som sidste hold i gruppen, og derfor ser cheftræneren også mest foråret som en god mulighed for at udvikle holdet.

Fodbold: Lørdag tager Odense Q hul på slutspillet, når BSF kommer til Fyn. BSF sluttede som nummer tre i grundspillet og har seks point med, mens Odense kom med på sjette og sidste mandat, og holdet starter derfor slutspillet uden point i rygsækken.

Og foråret kommer også mest til at handle om at udvikle holdet, mener Odense Q's cheftræner, Morten Christiansen.

- Jeg vil gerne sige, at vi har alt at vinde i den situation, vi er i. Men dermed ikke sagt, at vi ikke tror, vi kan være med, og vi spiller for at vinde hver gang. Men hver gang vi tager point vil det være en succes, og vi skal forsøge at bygge op og lægge til spillet, så vi kan være med i den gode ende igen næste år, siger han.

Og cheftræneren håber at se gode takter allerede i dette forår.

- Der er ingen tvivl om, at vi er det sjette hold, men vi håber, at vi kan begynde at vise, at vi kan spille lige op med de andre. Vi glæder os meget, og det bliver spændende at se, hvordan vi står i forhold til de andre.

BSF's raketter

Kampen mod BSF bliver som alle andre kampe i slutspillet en svær opgave for Odense Q, og i lørdagens modstander ser Morten Christiansen et hold, som man skal være disciplineret imod, hvis man vil have point.

- BSF har hurtige spillere, som er bevægelige, og nogle er rene raketter. Derfor skal vi stå tæt i kæderne, og vi skal være godt organiseret og undgå personlige fejl. Men vi vil også sørge for, at vi ikke kommer til at pakke os helt sammen, og vi vil gerne frem, når muligheden er der, siger han.

Odense Q er til kampen udfordret af, at et par spillere er ude. Britta Olsen må udstå en karantæne efter en udvisning i pokalen, mens Helena Vigen sidder ude med en skade i baglåret. Op til kampen har Sille Struck døjet med sygdom, men Morten Christiansen håber og tror på, at hun bliver klar til slutspilspremieren.

Kampen fløjtes i gang klokken 16.15 på Marienlystcentrets kunstgræsbane 1.

Slutspil starter lørdag: Odense Q skal udvikle sig i foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce