Sidste udkald for Odense Q

Marie Maj Madsen er efter en skadespause tilbage hos Odense Q, der lørdag jagter sæsonens første sejr i skæbnekampen hjemme mod FC Thy Thisted Q. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Sidste udkald for Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis Odense Q skal videre til medaljeslutspillet i foråret, så skal lørdagens hjemmekamp mod FC Thy Thisted Q vindes.

Fodbold: Odense Q har blot hentet et point i sæsonens første 11 kampe, men alligevel har de fynske ligakvinder en reel chance for at komme med i forårets ligaslutspil. Med tre runder igen af efterårets grundspil har Odense Q syv point op til FC Thy Thisted Q på den sjetteplads, der giver adgang til slutspillet. Det er netop thyboerne, der kommer på besøg hos Odense Q lørdag.

- Hvis vi kan ramme det niveau, vi har vist i de seneste kampe, så har vi en pæn chance for at vinde, siger Morten Christiansen, træner for Odense Q.

I de tre seneste kampe mod nogle af topholdene blev det til beskedne nederlag til Odense Q på 0-2 mod Fortuna Hjørring og VSK Aarhus og 0-1 mod BSF.

- I to af de kampe kunne vi godt have fået point, hvis vi havde scoret på vores chancer, siger Morten Christiansen, der har en skadesfri trup til rådighed.

Målmand Sarah Jacobsen og Marie Maj Madsen, der scorede to gange i Odense Q's pokalsejr på 5-0 over Farum 24. oktober, er begge klar igen. Det samme er forsvareren Line Munk Nielsen, men hun starter på bænken.

I sæsonpremieren en varm augustdag vandt ligaoprykker FC Thy Thisted Q 3-2 hjemme over Odense Q.

- Dengang manglede vi fire-fem stamspillere, og jeg synes, at vi var det bedste hold. Men det var dem, der scorede de fleste mål og vandt kampen. Jeg føler, at vi står bedre rustet nu, men vi skal ud og bevise det først, siger Morten Christiansen.

Hvis Odense Q kan slå thyboerne, vil der være fire point op inden de sidste to runder, hvor Odense Q skal spille ude mod Kolding Q om en uge og hjemme mod det andet bundhold, B93, i sidste runde lørdag 1. december.

Der er kampstart lørdag klokken 13.00 på Marienlystcentrets kunstgræsbane.

Sidste udkald for Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce