Sidste udkald for Marienlyst: - Den er lige så vigtig som de andre kampe

En afgørende kamp venter forude for Marienlyst. Også for angriberen, Jonas Hansen, der igen skal ud i en kamp med dramatiske undertoner. Som her i sidste sæsons lokalopgør mod Næsby, hvor han blev tacklet af Lasse Plato. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Sidste udkald for Marienlyst: - Den er lige så vigtig som de andre kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst møder Skovshoved lørdag i herrernes 2. division. En kamp, der er vigtig for Marienlysts videre muligheder. For træner Carsten Hemmingsen er kampen dog blot én af mange vigtige kampe. Også Tarup-Paarup og Middelfart spiller vitale kampe.

FODBOLD: Der er flere fynske 2. divisions herrehold, der skal i kamp lørdag. Blandt dem er Marienlyst i pulje to. Holdet møder Skovshoved på udebane i en afgørende kamp. Marienlyst har inden lørdagens kamp fire point, og hvis holdet ikke går fra banen lørdag som sejrsherre, ser det svært ud - hvis ikke umuligt - for holdet ikke at ende i nedrykningsgruppen og blive blandt de fire hold, der rykker ned. Kampen er efterårssæsonens sidste. Hos træneren bliver den dog grebet forholdsvist afslappet an.

- Den er lige så vigtig, som de andre kampe vi har spillet indtil nu. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi får sluttet ordentligt af, så vi ikke er for langt bagud, siger Carsten Hemmingsen og erkender dog, at kampen er vigtig for Marienlyst.

- Selve kampen er ikke større, end det vi gør den til. Der er ingen, der dør af, at vi taber. Men derfor går vi ind i det med en ambition om at vinde.

Det bliver en kamp, hvor der vil være spillere, der er ude på grund af skader. Men det er ikke noget, træneren har særligt for øje eller lyst til at sætte mange ord på.

- Her på det seneste har jeg ikke gået så meget op i skader, siger Carsten Hemmingsen, der er fortrøstningsfuld forud for kampen.

Marienlyst møder Skovshoved klokken 13.00 lørdag.

Flere fynske hold skal i kamp

Også Middelfart, der har vist gode takter i efterårssæsonen og kan være en mulig oprykker, skal i kamp lørdag klokken 14. Middelfart møder syvendepladsen i pulje to - Frem - der har 22 point.

- Det er én af 22 vigtige kampe i grundspillet. Alle point tæller, så det er selvfølgelig vigtigt med tre point. Men det ændrer ikke på denne sæson, hvis vi taber, det kommer til at have betydning for spillet i foråret, siger

Selvom der er otte point i forskel mellem de to hold, ser holdets træner dog ikke Middelfart som klar vinder.

- Vores chancer er lige så gode som mod alle andre hold. Det kommer til at kræve vores topniveau, hvis vi skal vinde, siger Jan Vingaard og fortæller, at der er et par enkelte skader, men som han udtrykker det, "så snakker Middelfart kun om dem, der spiller".

Også Tarup-Paarup, der befinder sig på pulje 1's niendeplads med 13 point, skal en tur på græs lørdag. De hvidblusede møder femtepladsens Aarhus Fremad, klokken 13 lørdag på hjemmebane. En kamp, hvor Aarhus Fremad med 27 point, har fordelen set på stillingen.

Tarup-Paarup har på det seneste mistet noget af det fine udgangspunkt, som holdet skaffede sig i de første måneder af sæsonen, og derfor er det absolut nøglekamp, der skal spille på Home Tarup Park.

Sidste udkald for Marienlyst: - Den er lige så vigtig som de andre kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce