Kurt Hansen har hverken en fremtid i B1909, som han har ført til en førsteplads i Fynsserien, eller i FC Svendborg.

FODBOLD: Den sydfynske træner Kurt Hansen er åbenbart lidt for dygtig.

Sådan ser det i hvert fald ud fra distancen. B1909's fynsseriehold har stoppet samarbejdet med Kurt Hansen, og FC Svendborg meddeler nu, at han ikke indgår i klubbens planer for anskaffelse af en ny træner efter turbulensen i Svendborg, der stadig ikke har fundet en ny træner.

Kurt Hansen har tidligere trænet FC Svendborg og reddet klubben.

Kurt Hansen er blevet sat på porten i B1909, selv om han og holdet fører Fynsserien to point foran OKS. Det har B1909 forklaret med disse ord på klubbens hjemmeside:

Med den øjeblikkelige førsteplads er vi forud for vores planlægning, hvilket er glædeligt, men også hovedårsagen til bruddet med Kurt Hansen, et halvt år før kontraktudløb.

Sport Fyn har bedt formand Jan Bramsen om en forklaring.

- Jeg kan da sagtens se, at nogen må mene, at vi gør noget helt forrykt. Kurt Hansen overtog et blødende sår og vi havde mistet en masse spillere, og spillermaterialet var skidt. Vi har klaret det fint, men Kurt Hansen har skiftet helt spillestil og indført andre træningsmetoder, og det har han gjort med bravour. Men vi har ikke spillet ret godt, men haft stolpe-ind samtidig med, at målmand Kim Larsen alene har skaffet os ti point. Men vi skal i B1909 kigge på hele klubben og hvad vi vil længere fremme, siger Jan Bramsen.

- Vi har spillet med lange bolde og vi er i B1909 kendt for at spille poleret fodbold og på den måde tiltrække spillere og derfor har vi måttet afbryde samarbejdet med Kurt Hansen, selv om vi giver ham udelukkende positive meldinger med på vejen som menneske og træner, tilføjer Jan Bramsen.

Straks efter røg Kurt Hansen på rygtebørsen som ny træner i kriseramte FC Svendborg, der indleder træningen på lørdag.

- Jeg tænkte nok, at du ville spørge, siger FC Svendborgs sportschef Anders Hjort til Sport Fyn.

- Han har tidligere gjort det godt her i klubben, og det må vi give Kurt. Men hvis jeg skal være helt fair, så er han ikke den rette kandidat for FC Svendborg lige her og nu, fastslår Anders Hjort.

Så gik det mere stille for sig i OKS, der ligger to point efter B1909 i Fynsserien.

Efter Morten Rasmussens skifte til Næsby har klubben på Østerbæksvej i Odense hentet 47-årige Jann Jensen med en stor professionel karriere bag sig i Bundesliga-mastodonterne 1. FC Köln og VfL Wolfsburg, hvor han blev tysk vicemester to gange og to gange nåede pokalfinalen i Berlin, inden den B1909-opdragede midterforsvarer vendte hjem til OB og siden Haderslev.

Jann Jensen tiltræder på en tre-årig trænerkontrakt med Jan Lindqvist som assistent og Roald Poulsen som coach.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.

Mere om emnet

Se alle
6
Chok: B1909-træner er færdig

Chok: B1909-træner er færdig