Kvinderne fra Odense Q kan med en sejr på 1-0 eller 2-1 i lørdagens hjemmekamp over Kolding Q sikre sig en plads i pokalfinalen.

Fodbold: Odense Q er et mål fra at få en plads i årets pokalfinale. Det mål kan Odense Q nå lørdag eftermiddag, når det fynske kvindehold tager imod Kolding Q i den anden pokalsemifinale. Kolding Q vandt den første kamp for en uge siden 3-2 hjemme på et mål langt inde i dommerens tillægstid.

Men på grund af de to udebanemål mod Koldings fynske landsholdsmålmand Stina Lykke kan Odense Q nøjes med at vinde 1-0 eller 2-1 i lørdagens hjemmekamp.

- Det vil være stort for alle i og omkring klubben, hvis vi kan komme i pokalfinalen, siger Steen Hansen, assisterende træner for Odense Q.

Han har optimismen i behold efter en spillemæssig fin indsats i den første kamp, hvor Odense Q to gange fik udlignet Koldings føringer.

- Vi skal udfordre og turde spille med dem, som vi også gjorde i den første kamp, siger Steen Hansen.

- Vi har scoret i alle vores træningskampe, og hvis vi scorer først i kampen lørdag, så er det os, der ligger til at gå videre, siger Steen Hansen.

Han er med andre ord ikke nervøs for, at Odense Q får scoret. Det handler om at få minimeret fejlene i den anden ende.

- Vi skal være ekstra skarpe på den sidste tredjedel af banen, siger Steen Hansen.

I forhold til sidste lørdags kamp har Odense Q atter angriber Lærke Bruun og midtbanespiller Michelle Sundahl til rådighed. Kun Malaika Din Hashmi er ude med en fodskade.

Kampen spilles på Marienlystcentrets kunstgræsbane lørdag klokken 13.00.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.