Pokalbrag flyttes: Marienlyst møder Brøndby på stadion i Odense

Marienlysts åbne anlæg på Windelsvej i det nordlige Odense, her i en 2. divisionskamp mod B93, vil koste for mange ressourcer at hegne ind, så pokalkampen mod Brøndby afvikles på det store stadion i Odense. Foto: Vibeke Volder

Pokalbrag flyttes: Marienlyst møder Brøndby på stadion i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst ser sig ikke i stand til at afvikle pokalkampen mod Brøndby på klubbens eget anlæg, så derfor spilles opgøret 22. november på det store stadion i Odense.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst kommer ikke til at spille pokalkampen mod Brøndby på klubbens eget anlæg på Windelsvej i det nordlige Odense.

- Der er for mange restriktioner, der skal overholdes i forhold til, hvad vi som klub kan bære. Vi er folk, der har almindeligt arbejde ved siden af, forklarer Simon Stasiak, der er talentchef og medlem af bestyrelsen i Boldklubben Marienlyst.

Pokalkampen i fjerde runde spilles torsdag 22. november. Kamptidspunktet er foreløbig sat til klokken 19.00, men det kan muligvis ændres på grund af tv-dækningen.

Når en af de store superligaklubber som Brøndby kommer på besøg med flere hundrede tilhængere, kræver det et større sikkerhedsopbud end til en normal 2. divisionskamp.

- Vi har et åbent anlæg ved Marienlystcentret, så det ville kræve et stort område, der skulle dækkes af, hvis vi skulle afvikle kampen på Windelsvej.

- Desuden er opgøret blevet udvalgt til tv-kamp, så det kræver en vis mængde lys. Vores lysanlæg er på 500 lux, men en tv-kamp kræver 1000 lux, så det skulle vi i givet fald også have brugt penge på.

- Da Hillerød mødte Brøndby i den seneste pokalrunde, brugte Hillerød en kvart million kroner på lysanlæg. De havde ganske vist ingen lys i forvejen, men man kan selv regne baglæns for at se, hvor mange penge vi skulle have brugt for at komme op på de 1000 lux, fortæller Simon Stasiak.

God dialog med OB

I stedet har Marienlyst valgt at flytte kampen til byens store stadion i Odense Idrætspark, som er OB's normale hjemmebane.

- Vi har haft en fin dialog med OB og kommunen, så det kan lade sig gøre at afvikle kampen på Odense Stadion. Vi glæder os til at give folk fra Skibhuskvarteret og hele Odense en fin oplevelse med en fed ramme på stadion i Odense, siger Simon Stasiak.

- Vi har i forvejen et fint samarbejde med OB i Øens Hold-samarbejdet, tilføjer Marienlyst-talentchefen.

Brøndby er kendt for at have mange tilhængere til holdets kampe, uanset hvor de blå-gule spiller.

- Vi regner med, at der kommer 600-800 Brøndby-tilskuere, måske flere. Det er svært at forudsige. Jeg håber, vi kan samle mellem 2000 og 3000 tilskuere til kampen, siger Simon Stasiak.

Regner med overskud

Der er udgifter forbundet med kampflytningen til stadion i Odense, men til gengæld kan Marienlyst, hvis førstehold ligger sidst i 2. division efter 10 nederlag i træk, tjene en pæn skilling på entre-indtægter.

- Jeg regner med, at vi kan lave et overskud på kampen. Det afhænger af, hvor mange tilskuere, der dukker op, siger Simon Stasiak.

- Det er ærgerligt, at det skal være så besværligt at spille kampen på vores eget anlæg. Men når vi ikke kunne spille på Windelsvej, så er Odense Stadion det bedste alternativ. Ellers skulle vi have flyttet kampen til Brøndby, som vi gjorde, da vi senest trak Brøndby for et par år siden, og det ville vi ikke gøre igen, siger Simon Stasiak.

Der er i alt otte kampe i fjerde pokalrunde, som også kan kaldes ottendedelsfinaler. Det andet tilbageværende fynske hold, OB, spiller pokalkamp ude mod Hobro tirsdag 6. november kl. 17.30.

Pokalbrag flyttes: Marienlyst møder Brøndby på stadion i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce