Personlige fejl: Bittert for Næsby i Aarhus

Kristoffer Johannsen - her i rollen som Dalum-chef - kalder det bittert, at hans nye hold, Næsby, tabte i Aarhus. Foto: Klaus Knakkergaard

Personlige fejl: Bittert for Næsby i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To personlige fejl tæt på eget straffesparksfelt i kampens døende fase betød et nederlag på 2-3 til Næsby mod Aarhus Fremad i det østjyske.

Fodbold: Næsby skulle forsøge at surfe videre på en lille bølge efter fire point i forårets to første kampe, da fynboerne var på vistit hos Aarhus Fremad - placeret som nummer tre - på godkendte baneforhold, der ikke var sneramt.

Og missionen var tæt på at lykkes. I det 56. minut bragte Martin Lund således fynboerne på sejrskurs med sin scoring til 2-1. Men to Aarhus-mål i det 84. minut og i overtiden sendte alle tre point i favnen på hjemmeholdet.

- Det var bittert. Det lå til tre point til os, lyder det kontant fra cheftræner Kristoffer Johannsen.

Det var to markante afleveringsfejl fra henholdsvis Frank Nielsen og Kasper Dreyer tæt på eget straffesparksfelt, der spillede momentum over til Aarhus Fremad.

- Det er den slags fejl, der normalt måske sker en af pr. halvsæson. I dag havde vi to af slagsen. Det er ærgerligt, men det er også den slags, der kan ske, og nu må vi videre. Der venter en vigtig kamp allerede på mandag, siger Kristoffer Johannsen.

Næsby var lidt på hælene i første halvleg, hvor fynboerne var for passive. Stillingen var da også 1-0 til Fremad ved pausen. Fynboerne kom ud til anden halvleg med energi og styrke og bragte sig foran på to hurtige mål af Frank Nielsen og Martin Lund. Næsby havde god kontrol over anden halvleg - lige indtil det gik galt til sidst.

Næsby ligger nummer 11 og næstsidst i kvalifikationsspillet med fire point og med syv point op til Greve på den første plads, der undgår nedrykning.

Mandagens modstander i Næsby er Hillerød Fodbold, der ligger nummer seks med 13 point.

Personlige fejl: Bittert for Næsby i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce