Flere ugers træningsarbejde blev ikke testet, da Fynsserie-kampen mellem OB og OKS blev aflyst på grund af sneen. Men så valgte holdet at markere påsken med en hurtig påskefrokost i klubhuset.

Fodbold: Der er mange måder at tackle en aflysning af en vigtig kamp på.

Spillerne fra OKS' førstehold i Fynsserien havde længe glædet sig til forårspremieren i Ådalen mod rivalen OB, men det kraftige snefald stoppede kampen.

- Der var ingen tvivl om berettigelsen af den aflysning, men klubben valgte så at sikre, at spilleren i stedet kunne hygge sig i klubhuset, sagde OKS-formanden Klavs Larsen over middag skærtorsdag.

Spillerne blev inviteret til klubhuset, hvor lederne og spillerne sikrede en hurtig lille påskefrokost, nu hvor adrenalinen og kræfterne ikke blev brændt af på kunstgræsset i Ådalen.

- Spillerne får en øl og en lille snaps, og vi spiser en lille frokost for kammeratskabets skyld, sagde OKS-formanden.

OKS-træner Rene Hansen fik dermed ikke sendt sine spillere i kamp som test af det hårde træningsarbejde i belønningen, men den næste udfordring skal nok tænde OKS-spillerne - og endda udeholdet, for det er kampen mod tredjeplacerede Aarslev, der er sæsonens overraskelse i Fynsserien.

Og snapsen og pilsneren, der blev fortæret på Østerbæksvej på den første dag i påske, skal nok nå at blive brændt af i tide før den kamp, hvor holdene skal vise, hvem der er førsteudfordrer til topholdet Otterup, der med 31 point kun er ét point foran både OKS og Aarslev.

Den kamp spilles lørdag den 7. april klokken 15.00 på Okson Park.

Også Otterups kamp i Morud blev aflyst.

Der er kun én oprykningsbillet fra Fynsserien til Danmarksserien.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Sne stopper fodboldkampe: Dalum-B93 og OB-OKS er aflyst - Middelfart og Næsby spiller

Sne stopper fodboldkampe: Dalum-B93 og OB-OKS er aflyst - Middelfart og Næsby spiller

Sneen stopper OB-OKS: Middelfart gennemfører i 2. division - Dalum aflyser

Sneen stopper OB-OKS: Middelfart gennemfører i 2. division - Dalum aflyser