Optimisme trods nyt Odense Q-nederlag

Anfører Tenna Kappel i aktion for Odense Q i sidste sæsons hjemmekamp mod Fortuna Hjørring. Lørdag blev det til et nyt nederlag for Odense Q. Foto: Kim Rune

Optimisme trods nyt Odense Q-nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debut til 17-årig målmand, da Odense Q trods fin fight tabte 0-3 til det regerende mesterhold, Fortuna Hjørring.

Fodbold: Odense Q venter stadig på sæsonens første point i kvindernes liga. Lørdag blev det i holdets fjerde kamp til et ventet nederlag til det regerende mesterhold, Fortuna Hjørring, der kunne drage hjem fra Odense med en sejr på 3-0.

Men der er optimisme at spore i den fynske lejr trods endnu et nederlag.

- Fighten og den måde, vi spiller på, fejler ikke noget. Vi løber sindssygt mange kilometer og kommer også frem til nogle chancer. Men vi mangler lige det sidste, der gør, at vi kan få nogle point, siger Morten Christiansen, træner for Odense Q.

Der var debut til den 17-årige målmand Laura Frederikke Worsøe, der stod i stedet for den knæskadede Sarah Jacobsen.

- Laura Frederikke er dygtig målmand, som gjorde det fantastisk. Hun skal også stå i vores næste kamp, og det er vi helt trygge ved, siger Morten Christiansen.

Allerede efter 10 minutter måtte Mathilde Jessen forlade banen med en skade, og i stedet kom Anna Madsen-Østerbye ind hos Odense Q.

Fortuna førte 1-0 ved pausen på et mål af rumænske Florentina Olar efter en halv time, og 10 minutter efter pausen scorede Caroline Møller Hansen til 2-0, inden Florentina Olar med sit andet mål lukkede kampen til 3-0 fem minutter før tid.

- De fik scoret nogle mål ud af nærmest ingenting, og det er ærgerligt, at vi ikke fik holdt dem på uafgjort ved pausen. Men Fortuna er et dygtigt hold med mange landsholdsspillere, understreger Morten Christiansen.

På lørdag skal Odense Q spille ude mod VSK Aarhus, og herefter venter Kolding Q hjemme og B93 ude.

- Det er mere spiselige modstandere, men det er også dygtige hold, siger Morten Christiansen om de kommende kampe.

Optimisme trods nyt Odense Q-nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce