Odenses ligakvinder tæt på nedrykning

Odense Q's træner, Jakob Pavar, har allerede tidligere meddelt, at han stopper med afslutningen på ligaens grundspil. Pavar slutter altså med et nederlag i Ballerup, og Odense Q er dermed tæt på nedrykning for anden sæson i træk. Arkivfoto: Robert Wengler

Odenses ligakvinder tæt på nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle kan søndag sende Odense Q ud af landets bedste fodboldrække, efter at fynboerne lørdag tabte 0-2 i Ballerup hos BSF.

Fodbold: Allerede søndag kan det være farvel til fynsk liga-fodbold hos kvinderne.

Lørdag tabte Odense Q således 0-2 hos BSF - med hjemmeholdets anden og definitive scoring i overtiden, hvor Odense Q satsede - og det resultat betyder, at de notorisk gode overlevere fra Vejle kan redde tilværelse i ligaen endnu engang og sende fynboerne ud af ligaen med sejr i søndagens hjemmekamp mod grundspillets absolutte bundprop fra Varde. Det vil i givet fald være Odense Q's anden nedrykning i træk.

Med nederlaget til BSF har Odense Q afsluttet sit grundspil, mens Vejle mangler to kampe. Ud over søndagens opgør mod Varde er det en kamp på udebane 9. december mod de professionelle fra Brøndby.

Odense Q slutter grundspillet med syv point, mens Vejle har seks point før sine sidste to kampe. Østjyderne skal have mindst to point ind på kontoen for at overhale Odense Q, idet fynboerne har den bedste målscore. Men Vejle kan altså ordne tingene allerede søndag med en sejr.

 - Men jeg tror, det er et godt tidspunkt for os, at Vejle møder Varde. Varde-spillerne vil ikke lægge sig frivilligt ned, og de vil helt sikkert gerne slutte sæsonen med en succesoplevelse, sagde Odense Q-træner Jakob Pavar til Sport Fyn, før han eget hold skulle i aktion i Ballerup.

BSF har haft en af klubbens bedste sæsoner og har nydt godt af især de tidligere Brøndby-spillere Amalie Thestrup og Chirine Lamti. I kampen mod Odense Q bragte BSF sig foran 1-0 efter 33 minutter på et langskud ved Arngrimsen, og sjællænderne lukkede altså opgøret i overtiden med en scoring til 2-0 af Grib. I en kamp fattig på chancer havde Odense Q bolden i mål med små 10 minutter tilbage af opgøret. Men målet, som havde et frispark som oplæg, blev dømt offside.

- Jeg kan ikke helt vurdere, om annulleringen var korrekt, men linjevogteren var med helt nede og så altså en offside, konstaterer Jakob Pavar med tilføjelsen:

- Overordnet var BSF's sejr vel i orden. 

Slukørede spillere

Det var slukørede Odense Q-spillere, der forlod banen i Ballerup, men uanset resultatet stod en ting fast: Afslutningsfesten lørdag aften skulle gennemføres i højt humør.

- Vi er alle klar over, at hvis det bliver til nedrykning, så er det 100 procent vores egen skyld med flere nederlag og uafgjorte resultater, hvor vi gik ned i kampenes døende minutter, lyder det fra Jakob Pavar.

Blandt andet gør et resultat 1-1 hjemme mod Vejle 2. september fortsat rigtig ondt hos alle i klubben.

- Jakob Pavar, hvordan har du det i givet fald med at aflevere et hold til nedrykning for andet år i træk?

- Det er aldrig sjovt. Men som jeg også har sagt tidligere, så har jeg heller ikke som træner leveret det, jeg skulle.

- Tror du, at projektet kan overleve endnu en nedrykning?

- Som jeg hører jungletrommerne i klubben, så kan det. Men jeg tror i øvrigt altså fortsat på, at Varde kan levere overraskelsen mod Vejle, søndag.

Pavar har allerede tidligere meddelt, at kampen mod BSV var den sidste med ham i spidsen for Odense Q.

 

Odenses ligakvinder tæt på nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce