Kampen mod KoldingQ er flyttet på grund af EM-slutrunden.

Fodbold: Lørdag var fastsat som dagen, hvor Odense Q skulle spille åbningskamp i ligaen efter et halvt år i kvalifikationsrækken.

Den begivenhed må holdet dog vente med, for sæsonpremieren bliver i stedet onsdag 23. august hjemme mod Fortuna Hjørring.

Kampen er rykket på grund af den netop afsluttede EM-slutrunde, hvor Danmark som bekendt gik hele vejen til finalen. Derfor er flere af landsholdsspillerne, der til daglig spiller i den hjemlige liga, udmattede oven på en lang turnering, og DBU har rykket første spillerunde en uge frem for de fleste hold.

I Odense Q er træner Jakob Pavar en smule uforstående for beslutningen.

- Det er lidt øv, fordi vi har forberedt os, og også lidt mærkeligt, fordi KoldingQ kun havde målmand Stina Lykke med på landsholdet, siger Jakob Pavar.

Omvendt giver de ekstra dage mulighed for at stå endnu skarpere til premieren, der bliver mod sidste sæsons sølvvindere fra Fortuna Hjørring i stedet.

- Vi kan helt sikkert bruge den ekstra tid, for vi har fået rigtig mange nye spillere, som vi så kan se endnu mere an, forklarer han.

Odense Q har blandt andre fået tilgang af Dorian Tax fra SønderjyskE, Sille Struck fra Skovbakken og flere U18-spillere, der rykket op i ligatruppen.

Kampen ude mod KoldingQ bliver spillet onsdag 30. august.

  • fyens.dk