Det blev til et overtidsnederlag, da Odense Q senest mødte Kolding Q. Men det fynske hold er blevet bedre siden dengang, mener træner Jakob Pavar.

Fodbold: På en scoring langt inde i overtiden vandt Kolding Q i august 3-2 hjemme over Odense Q i kvindernes bedste række. Lørdag klokken 13.00 mødes de to hold igen, denne gang på Marienlystcentrets kunstgræsbane i Odense.

- Det var en bitter pille at sluge, siger Odense Q-træner, Jakob Pavar, om nederlaget i Kolding.

- Som kampen udviklede sig, skulle vi have haft noget med hjem derfra. Men vi har forbedret os siden dengang, og holdet er inde i en god udvikling. Vi har optimeret tingene, siger Jakob Pavar.

Odense Q fik i sidste uge sæsonens første sejr med 5-0 over Varde. Senest blev det til et acceptabelt nederlag på 2-0 ude til topholdet Fortuna Hjørring.

- Det var en flot kamp, selv om vi tabte. Der er mange ting, der peger den rigtige vej, siger Jakob Pavar, hvis hold har fire point på sjettepladsen.

Kolding Q med den fynske landsholdskeeper Stina Lykke har 12 point på tredjepladsen og spillede for 14 dage siden 2-2 ude mod Brøndby og tabte tidligere på sæsonen kun 2-1 ude til Fortuna.

- Kolding har vist, at de kan drille både Fortuna Hjørring og Brøndby, men de har også haft problemer med Vejle og os, så jeg tror, vi på en god dag kan få point, siger Jakob Pavar.

I forhold til sidste uges kamp er Marie Maj Madsen ny i truppen. Hun erstatter Malaika Din Hashmi.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.