Nervøsitet og brændte chancer blev Odense Q's værste fjende, da holdet tabte 1-2 til Vejle og mistede vigtige point i kampen om slutspillet.

Fodbold: Med en 7-0 sejr i pokalturneringen og en hæderlig præstation mod Brøndby havde Odense Q alle mentale forudsætninger for at vinde i Vejle og nærme sig slutspillet med millimeterafstand. I stedet blev opgøret præget af nervøsitet og fejl. 

Med resultatet er Odense Q på sjettepladsen med 7 point, mens Vejle jokker fynboerne i hælene kun et enkelt point efter. Med en sejr, kunne Odense Q have spillet sig meget tæt på den eftertragtede top-seks og slutspillet. 

- Pigerne var pisse nervøse. Vi havde snakket en del om, at det bare var endnu en fodboldkamp, men det sad bare i hovedet, at den var virkelig vigtig i forhold til tabellen, sagde Odense Q-træner Jacob Pavar til Sport Fyn efter kampen.

Vejle var ivrige fra start og pressede gæsterne hårdt de første 30 minutter. Det tvang Odense Q til en fejl i defensiven, som hjemmeholdet udnyttede og omsatte til 1-0 scoringen. I pausen fik det fynske trænerteam justeret, og Odense Q skabte flere chancer i anden halvleg. Alligevel var det Vejle, der sendte bolden i kassen til 2-0 efter 73 minutter. 

Syv minutter senere reducerede Michelle Sundahl på straffe, men Odense Q formåede ikke at omsætte ellers oplagte chancer til mål, og Vejle vandt slaget om tre vigtige bundpoint.

- Det er ikke ligefrem drømmescenariet, og man kan jo godt sige, at vi ikke har sat os selv i den bedste situation, sagde Jacob Pavar og fortsatte: 

- Nu skal vi over skuffelsen, og så skal vi se frem mod de to kommende kampe.

Odense Q spiller mod VSK Aarhus den 18. november klokken 13.00 

 

  • fyens.dk