Odense Q reddet fra nedrykning

Spillerne fra Odense Q, der her jubler over en scoring i en kamp mod Fortuna Hjørring, er reddet fra nedrykning takket være Brøndbys sejr over Vejle. Foto: Kim Rune

Odense Q reddet fra nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr til Brøndby over Vejle betyder, at Odense Q bliver i den bedste række og undgår at rykke ned i Kvalifikationsligaen.

Fodbold: Kvinderne fra Odense Q kan sende spillerne fra Brøndby en venlig tanke. Med en sejr på 5-0 over Vejle i lørdagens sidste runde i ligaen sørgede Brøndby for, at Vejle rykker ned i Kvalifikationsligaen sammen med Varde. Vejle skulle bruge et point i Brøndby for at klare frisag.

Odense Q, der ikke var i aktion lørdag, slutter på syv point ligesom Vejle, men da Odense Q har en bedre målscore, slutter Odense Q på den frelsende sjetteplads, mens Vejle bliver nummer syv.

De seks bedste, Fortuna Hjørring, Brøndby, BSF, VSK Aarhus, Kolding Q og Odense Q, fortsætter til forårets medaljeslutspil, mens nummer syv og otte, Vejle og Varde, skal spille mod de bedste hold fra 1. division i Kvalifikationsligaen.

Sidste år måtte Odense Q en tur ned og vende i Kvalifikationsligaen, inden holdet i sommer vendte tilbage til ligaen. Men nu er Fyns bedste kvindehold altså sikker på også at spille i den bedste række i hele 2018.

Brøndby kom på sejrskurs mod Vejle med to scoringer lige inden pausen af Nanna Christiansen og Julie Tavlo Petterson. Efter pausen scorede Nanna Christiansen på straffespark, Maria Hovmark og Olga Ahtinen.

Odense Q reddet fra nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce