Odense Q i pokaloptræden på kunstgræs

Odense Q melder sig klar til den første betydende kamp i 2018 - en pokalkvartfinale mod FC Damsø i Vanløse på lørdag. Foto: Frank Pedersen

Odense Q i pokaloptræden på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det fynske ligahold skal op mod den største kvindefodboldklub i København, FC Damsø, hvis bedste hold spiller i 1. division.

Fodbold: Når Odense Q's ligahold lørdag spiller en vigtig pokalkvartfinale mod FC Damsø fra 1. division - Københavns største kvindefodboldklub med 250 aktive spillere - vil det ske på kunstgræsbanen, der ligger umiddelbart bag opvisningsbanen i Vanløse Idrætspark. Så uanset kuldegrader bliver opgøret altså afviklet.

Odense Q har spillet fire træningskampe som optakt til pokalopgøret - og også som forberedelse på det kommende slutspil i ligaen - og i de seneste to kampe har det været med hele ni scoringer. Først 4-1 over Næsby Boldklub og mandag aften 5-0 over Varde IF.

Alle fire træningskampe har været afviklet på kunstgræs, og Odense Q træner også på kunstgræs til dagligt.

- Det kan meget vel blive en fordel for os, at pokalkampen skal spilles på kunstgræs. Det passer til det hurtige omgangsspil med bolden, som vi satser på, lyder det fra Steen Hansen, assistenttræner i Odense Q.

Pokalkvartfinalerne ligger tidligt på året. Således afvikles første runde af slutspillet først 24. marts. En af årsagerne er, at træningsturneringen for landshold, Algave Cup, hvor Danmark deltager spilles fra 28. februar til 7. marts. Pokalturneringens semifinalerunde spilles også inden ligaen går i gang.

Odense Q i pokaloptræden på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce