Odense Q forbereder sig på pokalgyser

Får spillerne fra Odense Q mon grund til at juble i den kommende weekend, hvor fynboerne skal spille pokalkvartfinale mod FC Damsø? Foto: Iver Tidemand

Odense Q forbereder sig på pokalgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den kommende weekend skal Odenses ligakvinder spille en vigtig pokalkvartfinale mod FC Damsø.

Fodbold: I den kommende weekend bliver det alvor for Odense Q efter vinterpausen. Klubben, der netop sneg sig med i ligaens slutspil til foråret, skal således spille pokalkvartfinale mod FC Damsø. Og Odense Q er i fuld gang de sidste forberedelser.

Lørdag spillede klubben en træningskamp mod Næsby Boldklub, hvor ligaholdet vandt 4-1. Det skete på den nye cheftræner, Morten Christiansens, gamle hjemmebane i Næsby.

- Jeg oplevede, at vi gik ud og spillede det spil, vi havde planlagt. Det lykkedes vi ganske fornuftigt med i første halvleg. Vi var mest på bolden, og vi formåede at straffe Næsby to gange ved de to scoringer. Vi spillede klogt og fornuftigt, men det var lidt en åben slagudveksling i første halvleg, hvor vi måske bare var lidt bedre organiseret og lidt mere i kontrol. Vi vidste, at Næsby ville komme med fuld styrke fra starten af anden halvleg, og så længe Næsby havde luft og energi, var det en farlig modstander at stå over for. Men vi gjorde egentlig det, vi skulle i forhold til at placere os rigtigt på banen, og vi fik lukket godt af bagtil gennem hele kampen, lyder Morten Christiansens vurdering af træningskampen på klubbens hjemmeside.

Sidste chance

Morten Christiansen trådte til som cheftræner i Odense Q i december - altså efter mange år i Næsby Boldklub.

- Det var fedt at komme ud og besøge den klub, man har været i hele sit liv. Det vil altid være specielt at spille mod Næsby. Alle de år, jeg har været med, har der været knald på, og der er en gnist og en nerve i de her lokalopgør, som bare gør dem mere drabelige og mere intense. Og spillerne på de to hold kender hinanden på kryds og tværs, så de vil gøre alt for at vinde, og det så vi også i lørdagens kamp. Det virkede i hvert fald som om, der var meget på spil.

Mandag aften spiller Odense Q sin sidste træningskamp. Det er mod Varde på neutral bane ved Vejen Idrætscenter. Morten Christiansen sætter følgende ord på den kamp:

- Der er 14 pladser i spil til vores pokalkamp mod FC Damsø, så for os gælder det om at få set så mange spillere som muligt. Mandag får vi mulighed for at se de spillere, som ikke var med i Næsby, så på den måde er det perfekt med to kampe inden for få dage. Vi får presset spillerne til at gå ind og vise, hvad de står for. Og så skal vi selvfølgelig lægge på rent taktisk og vise, at vi bliver ved med at udvikle os som hold. Det er det vigtigste.

Odense Q forbereder sig på pokalgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce