OB's nye målmand vil skrive sig selv ind i historien: - Jeg er vild som en løve

Inden OB - FCM gik i gang, var Mandé Sayouba rundt og se stadion og hilse på de ansatte. Foto: Rasmus Henriksen

OB's nye målmand vil skrive sig selv ind i historien: - Jeg er vild som en løve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's lange historie byder på en lang række af kompetente målmænd, og Mandé Sayouba vil være den næste i rækken.

Fodbold: Efter at have spillet næsten 200 førsteholdskampe for Stabæk, ledte Mandé Sayouba efter en ny udfordring. Den har han fundet i Odense, som han for nylig er flyttet til.

OB's nye målmand er 193 centimeter høj og en farverig en af slagsen. Han beskriver sig selv på følgende måde, når han tager målmandshandskerne på.

- Jeg er en vild person. Jeg er som en løve i feltet - det er min stil, siger ivorianeren selvsikkert.

Da han fik tilbudet om at blive en del af Jakob Michelsens trup, så behøvede han ikke at google klubben inden, som ikke var fremmet for ham.

- Jeg kender Bernard Mendy, der spillede i OB tidlgere. Han fortalte mig om klubben og dens historie, siger den 25-årige målmand.

Og målet er, at Mandé Sayouba vil skrive sig ind i den lange historie af kompetente målmænd, som OB har rådet over.

- Jeg vil være en del af OB's historie. Det er et godt skifte for, og det er et godt tidspunkt i min karriere. OB er en god klub, og jeg glæder mig til at blive en del af familien her, siger han.

Er klar til at begynde

Mandé Sayouba er fit og klar til at begynde sit nye eventyr. Men for at hans mål og drømme kan gå i opfyldelse, skal han vriste pladsen fra Sten Grytebust, der har imponeret i sin OB-tid. Men den norske konkurrent rygtes videre, og det kan blive Mandé Sayoubas mulighed, der i såfald skal kæmpe om pladsen med Thomas Mikkelsen og unge Oliver Christensen.

Mandé Sayoubas skifte fordobler antallet af spillere fra Elfenbenskysten i OB, der i forvejen råder over Yao Dieudonne, som i øjeblikket er ved at blive omskolet til venstreback.

- Jeg kender ham ikke så godt, selvom vi er fra det samme land. Men jeg glæder mig til at lære ham at kende, siger OB's nye målvogter.

Det er planen, at han skal have sin første træning med holdet mandag. Hvor han får første chance for at overbevise Jakob Michelsen om at sætte ham på holdet.

OB's nye målmand vil skrive sig selv ind i historien: - Jeg er vild som en løve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce