OB-træner tog nogle plusser med hjem

OB-forsvareren Frederik Tingager måtte især i 1. halvleg bøvle meget med hjemmeholdets skarpe angribere. Her er det Gustav Wijkheim, der udfordrer Tingager. Foto: Henning Bagger/Scanpix

OB-træner tog nogle plusser med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kent Nielsen roste sit hold for at kunne nulstille sig mentalt i pausen og levere en stærk 2. halvleg, men anerkendte midtjydernes selvtillid og styrke i de afgørende situationer.

Fodbold: OB-træner Kent Nielsen pegede på, at OB før pausen blev ramt af flere faktorer.

- For det første lykkedes vi ikke rent taktisk, og for det andet må vi erkende, at FC Midtjylland har flere spillere, der rammer toppen lige nu og har momentum, og det kunne ses i nogle afgørende aktioner.

- De scorer på et flot frispark ved Jakob Poulsen og på en dødbold og en omstilling, men jeg føler ikke, at vi blev sat under så stort pres, som man kunne frygte mod så godt et hold, der har en voldsom styrke på især dødbolde og har et veludviklet presspil.

- Det gode ved vores indsats er, at vi formår at nulstille det hele mentalt i pausen og starte forfra og levere noget af det spil, som vi før har vist, og som vi tror på. Det kan vi tage med os, og Nicklas Helenius kommer ind og scorer på et godt hovedstød og har chancen til yderligere reducering. Ærgerligt, at det ikke lykkes.

- Men vi kan ikke tage noget fra FC Midtjylland, og vi må bare tage 2. halvleg med os til på søndag mod Silkeborg.

OB-træneren blev spurgt, om han var bange for at miste målmand Sten Grytebust i det kommende transfervindue i januar.

- Nej, vi har en stærk målmand, der står på et stærkt hold, og han kan li' at være i klubben, så det frygter jeg ikke, sagde Kent Nielsen med et smil efter en 2. halvleg, hvor Grytebust igen fik vist klasse i et par situationer, hvor FCM fik skabt det, som lignede afgørende kontrastød.

OB-træner tog nogle plusser med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce