OB-træner: Vi føler os godt rustet

OB's målmand Sten Grytebust - her i typisk koncentreret aktion i Horsens i efteråret - nåede efter familieforøgelsen ned til Spanien og spillede sidste test mod Göteborg. Foto: Henning Bagger/Scanpix

OB-træner: Vi føler os godt rustet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kent Nielsen har givet spillerne fri frem til tirsdag, hvor opladningen til premieren mod Helsingør starter forfra.

Fodbold: OB valgte at bruge søndagen som rejsedag og fløj hjem fra træningslejren i Pinatar på den spanske kyst.

OB tabte lørdag den anden og sidst testkamp med 1-2 til IFK Göteborg, men lørdag aften kunne Kent Nielsen trods alt trisse tilfreds ind til spisningen på hotellet.

For selv om OB tabte, så Kent Nielsen fremgang i spillet og hele rytmen på holdet. Og endnu vigtigere: OB slap igen uden skader.

- Jeg føler vi står godt rustet efter denne træningslejr og den sidste kamp. vi har haft vel cirka 14 træningsenheder, når man tæller de to kampe med. Vi er tæt på premieren og ved at være dér, hvor vi skal være, sagde træneren.

- Det var en tung bane at spille på, fordi det havde regnet, og der var blevet spillet en kamp forinden, så det var imponerende at se, at spillerne fysisk kunne stå distancen så godt, for de er blevet hårdt belastet i træningslejren, sagde Kent Nielsen.

Uforståeligt dømt

- Vi spiller fornuftigt i starten af kampen, men har så et udfald på 10 minutter, før vi kommer godt tilbage før pausen.

Observatøren på sidelinjen mente, at svenskerne første mål opstod ved "en tilfældighed", eller ved det, som en træner nok kalder en fejl af forsvaret.

- Det andet Göteborg-mål kom på straffespark. Det var for mig uforståeligt, at det blev dømt. Men generelt havde vi mange flotte opspil og gode kombinationer. og der var mange ting, som klikkede godt sammen, sagde Kent Nielsen på lidt halv-engelsk fodboldsprog, som nok er taget med hjem fra tiden som spiller i Aston Villa.

- Træningslejren og kampen mod Göteborg viste, at vi har noget at troen på et godt forår i. Spillerne får nu fri både søndag og mandag, før vi tager fat på træningsbanen igen.

OB indleder forårssæsonen på søndag klokken 14.00, hvor oprykkeren Helsingør kommer på besøg i Superligaen.

OB-træner: Vi føler os godt rustet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce