OB testede et par gæstespillere

Mads Jørgensen, (nr. 2 fra venstre) der i efteråret viste stærkt spil i Marienlyst-trøjen og her har scoret mod Næsby, spillede mandag sin anden kamp for OB-reserverne. Foto: Peter Leth-Larsen

OB testede et par gæstespillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Jørgensen fra Marienlyst og den mere ukendte Alfusainey Jatta var med til at vinde 3-1 over Esbjerg. Det var niende sejr i træk til reserverne.

Fodbold: I den friske novemberluft hentede OB den niende sejr i træk i reserveligaen.

Denne gang med 3-1 hjemme på kunstgræsbanen i Ådalen mod Esbjergs reserver.

- Det bedste i dag var de tre point. Det er godt at vise, at man kan vinde, selv om holdet ikke har en af de bedste dage. Nu har vi lige slået Sønderjyskes meget stærke hold knebent, men jeg er lige så tilfreds med denne kamp, sagde assistenttræner John Bredal.

OB's Superliga-trup har efter fredags-trippet til tyske St. Pauli holdt træningsfri hele weekenden.

Truppen trænede kort før middagstid,og så var det tid til reservekampen med en blanding af de spillere, der ikke fik fuld spille fredag og så en samling mere eller mindre kendte talenter og reserver.

Startformationen var denne:

Andreas Søndergaard/Hans Chr. Bernat - Jacob Buus, Joao Pereira, Mads Jørgensen, Mikkel Desler - Mathias Thrane, Nana Welbeck (55: Jonathan Harboe), Mads Frøkjær (83: Alfusainey Jatta), Casper Nielsen - Kristian Weber, Peter Clement (65: Julius Fechtenburg).

 

Et par prøvespillere

- Esbjerg kom foran allerede efter 40 sekunder, men vi fik inden pausen udlignet ved Mads Jørgensen på et fint frispark, og det stod 1-1 ved pausen, sagde John Bredal.

Efter 55 minutter scorede den unge angriber Peter Clement, og syv minutter før tid afgjorde Julius Fechtenburg kampen til 3-1.

Alfusainey Jatta er navnet på en prøvespiller, som i disse dage runder Ådalen, hvor det indtil og med transfervinduet i januar vil være nærmest ugentlig kost med den slags gæstevisitter.

En mere hjemlig prøvespiller er Mads Jørgensen. Det tidligere OB-talent spillede for Marienlyst i efteråret og er fortsat er i Marienlyst-stalden, men i de seneste par uger har fået en testkamp i Horsens og nu for anden gang en ditto på OB-reserveholdet.

Mads Jørgensen har med fire mål og en generelt dygtig indsats vist en fin udvikling i Marienlyst.

- Jeg har en god dialog med Mads, som er en fornuftig fyr og er god til at vurdere, hvad der er bedst for ham, og han kan jo også udvikle sig ved at spille hele tiden for os i foråret oprykningsspil i 2. division, siger Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen, hvis klub dog ikke har økonomi og kontrakter til at kunne holde på Mads Jørgensen, hvis spilleren vitterligt vil tage springet mod højere mål allerede nu.

- Vi har hele tiden vidst, at vi en dag ville miste Mads Jørgensen. Det er ikke et spørgsmål om hvis , men om hvornår, siger Hemmingsen til Sport Fyn, men træneren har en god fornemmelse, nu hvor Marienlyst står mange bonuspoint før forårets oprykningsspil.

OB spiller næste superliga-kamp på søndag klokken 14.00 i Horsens.

OB testede et par gæstespillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce