OB smagte international luft

Det går ikke stille af, når St. Pauli spiller på hjemmebanen "Am Millerntor". Måske var denne passionerede tilhænger på tribunen, da OB gæstede Hamburg fredag aften? Arkivfoto: Kim Rune

OB smagte international luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner Kent Nielsen var glad for at kunne give spillerne og specielt de unge en snert af, hvad det vil sige at spille syd for grænsen.

Fodbold: OB spillede fredag aften en træningskamp i Hamburg mod kultklubben St. Pauli og tabte 1-3, og umiddelbart efter kørte OB hjem.

Cheftræner Kent Nielsen gjorde efter kampen status over udbyttet.

- Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vi bringer os selv i rigtig mange gunstige situationer. Desværre ramte vi sidenettet for mange gange, og det var jævnbyrdigt med to offensivt indstillede hold, der evnede at gøre det svært for hinanden, så det var rigtig fint.

- En ting er, at vi kommer bagud 1-0, men målet til 2-0 er ærgerligt, fordi det lidt tager pulsen ud af kampen - og så på et rigtig tyndt straffespark. Det var irriterende, fordi vi tog herned for at jagte et resultat, og der gjorde 2-0-målet det svært - særligt fordi kampbilledet efterfølgende blev så anderledes.

De skifter mange spillere ind, og derfor havde de friske folk over hele linjen, og det blev lidt en stillingskrig i anden halvleg. De havde bolden meget, og vi havde svært ved at kreere chancer. Efter vores reducering havde vi en god periode, hvor vi forsøgte at presse det frem, men de scorer så til 3-1 lige før tid, sagde Kent Nielsen.

OB-træneren var tilfreds med, at der blev givet noget tid til nogle spillere, der ikke har spillet fast på Superliga-holdet, så de kunne få et indtryk af international fodbold. Desuden blev der givet 20 minutters spilletid til de tre unge spillere Jacob Buus, Kristian Weber og Jonathan harboe.

- De kom alle tre ind og gjorde det fint, ligesom de på egen krop fik lov at mærke, hvad det her drejer sig om. Så jeg er glad for arrangementet, og det var en fed kulisse at spille i en fredag aften i en træningskamp. Så en fin oplevelse, men vi havde da selvfølgelig ikke haft noget imod det, hvis resultatet var blevet noget andet, sagde Kent Nielsen til ob.dk.

OB valgte at give spillerne træningsfri lørdag og søndag. Mandag genoptages træningen og om eftermiddagen spilles en kamp i reserveligaen. På næste søndag skal OB til Horsens i en yderst vital kamp om top-seks-pladsen.

OB smagte international luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce